Ford Service engineer, inspecting tyres

MÆRKER DÆK

BLIV VED MED AT KØRE

Vi ved, hvad der passer til din Ford. Derfor er det bedste sted at få nye dæk til din bil din lokale Ford-forhandler eller
Ford-godkendt værksted.

Vores specialister kan rådgive dig om den korrekte størrelse og type af dæk, vise dig, hvad du skal holde øje med, når du kontrollerer dine dæk, og vejlede dig i at finde de helt rigtige nye dæk til din Ford, baseret på dine kørselsmønstre og budget.

Vi tilbyder mærkenavne til attraktive priser, herunder reservedele og arbejdsløn, og vi vil kontrollere alle hjulkomponenter for dig i løbet‌‌ af
dækmonteringen.

DÆKTYPER

Dine dæk er den eneste del af bilen, der er i konstant kontakt med vejen – så det er vigtigt at montere dem korrekt efter specifikationerne af hensyn til bilens ydeevne og sikkerhed. Vi tilbyder en række dæktyper, fra helårsdæk og vinterdæk til sikkerhedsdæk, der tåler at blive flade. Og vores eksperter kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

 

Mere om dæktyper

White Ford Edge, driving on icy roads
Ford Service engineer, tightening wheel bolts

DÆKSIKKERHED

Slidte dæk kan betyde, at din bremselængde kan stige med op til 70 % på en våd vej. Regelmæssig kontrol af, at du har fået de korrekte dækspecifikationer, lufttryk og slid, vil sikre, at bilen fungerer korrekt under alle forhold.

 

Mere om dæksikkerhed

DÆKMÆRKNINGER

Dæk har mange symboler og mærkninger, påkrævet af loven. Disse omfatter produkt- og producentoplysninger, produktionsdato, størrelsesangivelse og hastighedsklasse. Et af de vigtigste er ECE-godkendelsessymbolet og -nummeret, et lovkrav, der bekræfter, at dækket må sælges i Europa.

 

Mere om dækmærkninger

Close-up of Ford tyre, showing grips
The EU Tyre Label

EU DÆKMÆRKATER

EU dækmærkater giver dig mere gennemsigtighed, når du vælger det rigtige dæk. Mærkatet angiver dækkets ydeevne i forhold til brændstofeffektivitet, vejgreb under våde forhold og støj ved kørsel. Dette giver dig mulighed for at træffe en mere informeret beslutning, når du sammenligner forskellige dæk til din bil.

 

Mere om EU dækmærkater

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide