alt

ORIGINALE FORD RESERVEDELE

ORIGINALE FORD RESERVEDELE

Din Ford starter sit liv med at være fuldt udstyret med Ford Originale reservedele, hver og en designet til at passe og performe perfekt med hinanden.

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Ford reservedele er udviklet efter strenge specifikationer, opfylder alle europæiske bestemmelser vedrørende sikkerheds- og miljøstandarder, samtidig med at de sikrer dig stor værdi for pengene og en førstegangstilpasning, der garanteres, når de monteres af dit lokale Ford værksted.

Originale Ford-reservedele er den eneste måde, hvorpå du kan være sikker på, at det, du modtager, er en helt ny, gennemtestet, fabriksfremstillet reservedel, der er dækket af vores omfattende paneuropæiske garanti for reservedele og tilbehør, hvilket er med til at beskytte din og dine passagerers sikkerhed".

 

Kontakt din forhandler

Ford logo
Motorcraft

FORD MOTORCRAFT® RESERVEDELE

Ford Motorcraft®  reservedele er genfremstillede produkter, der tilbyder bilspecifikke anvendelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser til Ford biler, især til reparation af ældre modeller. Alle reservedele skal bestå strenge kvalitetskontroller og overholde de strenge Ford-specifikationer under hele renoveringsprocessen og derved opretholder de den originale udstyrsgaranti.

Ford er stolt af sine grønne akkreditiver. Derfor arbejder vi hårdt på at spare værdifuld energi, uanset hvor vi kan under denne regenereringsproces. Ved at gøre dette deltager vi ikke kun aktivt i at hjælpe med at bevare miljøet globalt, men også i at overføre disse besparelser til vores kunder.

 

OMNICRAFT RESERVEDELE

Ford Omnicraft er et nyt omfattende sortiment af tusindvis af reservedele til konkurrencedygtige priser, vedligeholdelse og reparation til ikke-Ford-biler, understøttet af Ford og monteret af vores certificerede teknikere.

Omnicraft repræsenterer færdiggørelsen af Fordseriens reservedele, hvilket giver en større bekvemmelighed for de fleste bilejere og giver en allround forbedret kundeoplevelse, selv hvis du ikke kører en Ford.

 

Kontakt din forhandler

Omnicraft