alt

ORIGINALE FORD RESERVEDELE

ORIGINALE FORD RESERVEDELE

Din Ford starter sit liv med at være fuldt udstyret med Ford Originale reservedele, hver og en designet til at passe og performe perfekt med hinanden.

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Ford reservedele er udviklet efter strenge specifikationer, opfylder alle europæiske bestemmelser vedrørende sikkerheds- og miljøstandarder, samtidig med at de sikrer dig stor værdi for pengene og en førstegangstilpasning, der garanteres, når de monteres af dit lokale Ford værksted.

Originale Ford-reservedele er den eneste måde, hvorpå du kan være sikker på, at det, du modtager, er en helt ny, gennemtestet, fabriksfremstillet reservedel, der er dækket af vores omfattende paneuropæiske garanti for reservedele og tilbehør, hvilket er med til at beskytte din og dine passagerers sikkerhed".

 

Kontakt din forhandler

Ford logo
Motorcraft

FORD MOTORCRAFT® RESERVEDELE

Ford Motorcraft® reservedele er renoverede produkter, til konkurrencedygtige priser til din Ford. Særligt målrettet reparation af ældre modeller. Både under og efter renovering foregår alle processer i henhold til Fords strenge kvalitetskrav for at kunne sikre den højeste standard.

Ford er stolt af sine grønne tiltag, og vi arbejder kontinuerligt med at optimere vores processer, så vi derigennem både kan hjælpe miljøet og vores kunders pengepung.

 

OMNICRAFT RESERVEDELE

Ford Omnicraft er et nyt omfattende sortiment af tusindvis af reservedele til konkurrencedygtige priser, vedligeholdelse og reparation til ikke-Ford-biler, understøttet af Ford og monteret af vores certificerede teknikere.

Omnicraft repræsenterer færdiggørelsen af Fordseriens reservedele, hvilket giver en større bekvemmelighed for de fleste bilejere og giver en allround forbedret kundeoplevelse, selv hvis du ikke kører en Ford.

 

Kontakt din forhandler

Omnicraft