AIRCONDITION SERVICE OG REPARATION

Din Fords airconditionanlæg opretholder ikke blot en behagelig temperatur, det afdugger også vinduer i koldt vejr ved at cirkulere varm, tør luft. Så dug på vinduerne kan være et tegn på, at dit airconditionanlæg ikke fungerer korrekt. En airconditionservice og genopfyldning vil løse eventuelle problemer og kan medvirke til at reducere brændstofforbruget.

GENOPFRISKNING AF AIRCONDITIONANLÆG

En genopfriskning af airconditionanlægget er en antibakteriel behandling, der renser systemet helt for at sikre, at du trækker frisk luft ind og ikke andet. Dette er især gavnligt for mennesker med høfeber eller astma. Vi anbefaler en genopfriskning en gang om året.

A woman driving Mustang
Checking airfilter

KOMPLET AIRCONDITIONSERVICE OG GENOPFYLDNING

Airconditionanlægget kræver regelmæssig vedligeholdelse for at sikre, at det fungerer korrekt. Hvis det ikke vedligeholdes korrekt, kan det også belaste motoren yderligere og øge brændstofforbruget. En airconditionservice omfatter genopfyldning af systemet med gas og smøremiddel samt fjernelse af al fugt og snavs.

FORD ØKONOMI PROGRAM

Ved at benytte Ford Motocraft® reservedele sørger Fords økonomi program for, at din bil altid er i topform - til en konkurrencedygtig pris.

tbc

FORD MOTORCRAFT RESERVEDELE

Perfekt til reparation af ældre modeller. Ford Motorcraft® reservedele tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtig priser som et supplement til Fords originale reservedele. Motorcraft ® dele gennemgår strenge kvalitetskrav både under og efter produktion for at sikre, at kvaliteten altid overholder Fords strenge standarder.

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Vores Premium reparationsløsning, overholder højeste standarder.

Ford Service Engineer, holding original equipment

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Fords Originale reservedele er dit Premium valg til din Ford. Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at opnå holdbarhed, pålidelighed og sikrer bedste præstation. Designet til præcis dit køretøj, testet til at møde Fords strengeste sikkerhedsstandarder. Ford Originale reservedele garanterer perfekt fit, sikkerhed under kørsel og pålidelighed.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide