Ford service repair engineer, replacing front bumper

REPARATION EFTER BILULYKKER 

FÅR DIG SIKKERT TILBAGE PÅ VEJEN.

Hvis din Ford beskadiges ved en kollision eller et andet uheld, skal enhver reparation gendanne den til tilstanden før uheldet. Hvis du ønsker sikre, pålidelige reparationer af høj kvalitet og ikke mindst en stressfri oplevelse, skal du vælge et Ford-center til reparation ved uheld.

Ford-centre til reparation ved uheld er et netværk af specialister med uovertruffen knowhow inden for karosserireparation, teknologi og erfaring. Arbejdet udføres af Ford-uddannede teknikere, og du vil altid modtage et gennemsigtigt og attraktivt tilbud, før arbejdet påbegyndes, herunder originale Ford-reservedele og arbejdskraft.

Husk, at du har ret til at vælge, hvor din bil skal repareres, selv om dit forsikringsselskab anvender en godkendt reparatør
og foreslår noget andet.

VÆLG ET FORD-CENTER TIL REPARATION VED UHELD

Ford-centre til reparation ved uheld er de eneste reparationscentre, der er certificeret af Ford. Alt arbejde udføres af eksperter, der bruger det nyeste Ford-udstyr og knowhow. Og vi bestræber os på at gøre hele reparationsoplevelsen så stressfri som muligt for dig.

SPECIALUDSTYR

Kun Ford-centre til reparation ved uheld har kapacitet til at levere reparationer af original kvalitet. Specialværktøjer og -udstyr fra Ford. Erfarne Ford-uddannede reparatører. Og originale Ford-reservedele og laksystemer, så du kan gendanne din bil til den bil, som den var.

DEDIKERET EKSPERTISE

Alle
Ford-reparatører er uddannet i de nyeste reparationsteknikker og -teknologi, lige fra karosseriarbejde til sikkerhedskritiske bilsystemer. Og efterhånden som biler bliver mere og mere avancerede, sikrer den specialistviden, at reparationer altid opfylder vores strenge kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

STRESSFRI SERVICE

Vi vil tydeligt forklare det arbejde, vi udfører, og holde dig opdateret, samarbejde med dit forsikringsselskab for at lette skadeprocessen og om nødvendigt stille en lånebil til rådighed. Vores reparationer leveres med en garanti*, som hjælper med at beskytte værdien af din Ford, så du får ekstra ro i sindet.

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger.

REPARATIONER

Ford front bumper and headlight profile

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Original udstyr fra Ford er det sikreste valg, hvis din bil er involveret i en kollision. Alle reservedele overholder de strenge Ford-specifikationer, består strenge kvalitetskontroller og leveres med originaludstyrsgaranti. Tal med dit Ford-værksted for at få flere oplysninger.

FORD ASSISTANCE

Ford Assistance er vores vejudryknings-, reparations- og bjærgningsservice. De kan hjælpe dig overalt i Europa, syv dage om ugen, 365 dage om året. Hvis din bil bryder sammen, skal du bare ringe til Ford Assistance, så sender vi hjælp til dig, så hurtigt vi kan.

 

Læs mere

Ford Assistance man
Women checking ford insure

FORD FORSIKRING

Hvis du er ude for en bilulykke og har brug for reparationer, hjælper Ford Insure med at tage sig af den. Designet med din Ford i tankerne. Alle reparationer udføres af Ford-centre til reparation ved uheld med originale Ford-reservedele med fem års garanti, og der leveres en lånebil som standard.

 

Læs mere

RESERVEDELE OG TILBEHØR

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide