BREMSEREPARATION

Bremser er en vital del af bilens sikkerhedssystem, hvorfor regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig. Fords originale bremseprogram er udviklet til specifikt til Ford og testet op i mod de strengeste restriktioner. Alt arbejde udføres af Ford- uddannede tekniske eksperter, så du er sikker på at få den højeste kvalitet, uanset om du skal have nye bremseskiver, - klodser eller –væske. Benyt dig af vores oversigt nedenfor for at finde eksempler på vores priser.

HVORFOR ER DEN RIGTIGE BREMSEVÆSKE VIGTIGT?

Højkvalitets bremsevæske fra Ford tilbyder optimal præstation, når du behøver det. Ford bremsevæske er specieludviklet til at kunne håndtere alle temperaturer. Særlig viskositet hjælper med optimal bremsepræstation ved lave kuldegrader, og bremsevæskens kogepunkt er forøget for at kunne give den optimale bremseperformance til enhver tid.

Ford van outside showroom

FORDELE VED FORD REPARATIONER

Når man taler om bremseudskiftning, opnår du den optimale præstation ved at sikre dig originale Ford dele, installeret af uddannede Ford teknikere. Priserne nedenfor indeholder originale bremsedele, bremsevæske og arbejdstid.

FORD ØKONOMI PROGRAM

Ved at benytte Ford Motocraft® reservedele sørger Fords økonomi program for, at din bil altid er i topform - til en konkurrencedygtig pris.

tbc

FORD MOTORCRAFT RESERVEDELE

Perfekt til reparation af ældre modeller. Ford Motorcraft® reservedele tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtig priser som et supplement til Fords originale reservedele. Motorcraft ® dele gennemgår strenge kvalitetskrav både under og efter produktion for at sikre, at kvaliteten altid overholder Fords strenge standarder.

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Vores Premium reparationsløsning, overholder højeste standarder.

Ford Service Engineer, holding original equipment

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Fords Originale reservedele er dit Premium valg til din Ford. Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at opnå holdbarhed, pålidelighed og sikrer bedste præstation. Designet til præcis dit køretøj, testet til at møde Fords strengeste sikkerhedsstandarder. Ford Originale reservedele garanterer perfekt fit, sikkerhed under kørsel og pålidelighed.

OMKOSTNINGER FOR UDSKIFTNING AF BREMSER

 

 

Ford Økonomi reparation

 

KA, Fiesta, Fusion, B-MAX

 

Focus,
C-MAX

 

Kuga, Mondeo,
S-MAX,
Galaxy

 

Transit Connect

 

Transit, Transit Custom

Bremseklodser - foran

kr. 1.495* kr. 1.495* kr. 1.715* kr. 1.510* kr. 1.695*
Bremseskiver inkl. klodser - foran kr. 2.895* Kr3.550* kr. 3.795* kr. 3.395* kr. 5.275*
Bremseklodser - bag - kr. 1.495* kr. 1.795* kr. 1.595* kr. 1.895*
Bremseskiver inkl. klodser - bag - kr. 3.295* kr. 3.550* kr. 2.995* kr. 4.995*
Bremsevæske kr. 745* kr. 745* kr. 745* kr. 795* kr. 895*
next
prev

*De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ person- og varebil inkl. arbejdsløn. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller med særlige motorer herunder alle modeller med EcoBoost motor, og hvor Ford Økonomi dele endnu ikke er tilgængelige.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide