Ford Service Engineers, inspecting underneath vehicle

FORD SMART-REPARATIONER

DEN HURTIGE UDBEDRING AF STENSLAG, BULER OG RIDSER.

SMART-reparationer giver dig de mest avancerede metoder til reparation af mindre skader på kofangere, forruder, karrosseripaneler og pyntelister uden at udskifte hele delen.

SMART står for Small Medium Area Repair Technology. OG SMART betyder hurtige (ofte mens du venter) reparationer af høj kvalitet, som er omkostningseffektive, og du behøver måske ikke engang at gøre krav hos din forsikring.

 

Kontakt din forhandler

REPARATIONSTYPER

On the way to the sun

FORRUDEREPARATIONER

Før et stenslag udvikler sig til en revne, kan det være muligt at reparere den, hvilket sparer omkostningerne ved udskiftning til en ny forrude. Typen, størrelsen og placeringen af stenslaget afgør, om det kan repareres. Hvis det er muligt, bruger vores forrudespecialister klar harpiks til sikker reparation af skaden. 

UDSKIFTNING AF FORRUDE

Hvis forruden er revnet eller har fået stenslag, og det ikke er muligt at reparere den, kan vores Ford-uddannede teknikere udskifte den for dig. 

Technician checking widescreen
S-MAX one the way

FJERNELSE AF BULER

For små buler, slag og stød er vores opretningsproces hurtig og omkostningseffektiv. Traditionel karosserireparation omfatter spartelmasse og lak og kan ses, når den er udført. Med SMART-bulereparation omformer vi karosseripaneler for at udjævne skaden. Det er normalt ikke nødvendigt at male igen, og reparationen er usynlig.

FJERNELSE AF RIDSER OG MALINGSREPARATION

Reparation med pletmaling er et godt alternativ til at sprøjtemale hele dele af dit køretøj. Små ridser eller områder med beskadiget maling primes, overmales og forsegles med specialiserede malerpistoler. Dit Ford-værksted til reparation ved uheld vil bruge den nøjagtige farve og finish til din bil.

technician checking vehicle

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide