GENERATORSYSTEMETS SERVICERING OG UDSKIFTNING

Generatoren er en vigtig del af Fords elektriske system. Hvis batteriet ikke oplades korrekt, eller hvis du ser en batteriadvarselslampe, kan der være et problem med generatoren. Din Ford-reparatør vil kunne kontrollere generatoren for fejl og identificere eventuelle problemer med bilens elektriske system.

HVAD ER EN GENERATOR?

Kort sagt omdanner generatoren mekanisk energi til elektrisk energi. Dette bruges til at oplade batteriet og forsyne de elektriske systemer med strøm. Hvis generatoren ikke fungerer korrekt, bør der være en advarselslampe på instrumentbrættet. Du vil muligvis også bemærke, at lyset er for svagt, eller at andre elektriske systemer ikke fungerer korrekt. Til sidst vil dit køretøj holde helt op med at fungere. Hvis du har mistanke om, at generatoren er defekt, er det vigtigt, at du får bilen efterset af en kvalificeret mekaniker. Book et serviceeftersyn hos din Ford-forhandler, så vil din bil blive kontrolleret af en Ford-uddannet tekniker, der kun bruger Ford-godkendte reservedele.

Alternator
Alternator

HVORDAN KAN JEG SE, OM JEG SKAL UDSKIFTE MIN GENERATOR?

Generatorer genererer elektricitet, så hvis noget elektrisk begynder at svigte, kan der være en fejl på generatoren. Tegn på, at der kan være et problem:

 • Motoren tørner langsomt ved tænding
 • Skurrende eller hvinende lyd ved tænding
 • Batteriadvarselslampen forbliver tændt
 • Batteriafladning, selv med et nyt batteri
 • Kabinelyset virker svagt
 • Centrallås aktiveres tilfældigt

VÆLG ET FORD-VÆRKSTED TIL UDSKIFTNING AF EN GENERATOR

Hvis du mener, at generatoren skal udskiftes, skal du vælge en Ford-reparation til:

 • De nyeste fejlfindingsværktøjer til at identificere problemet
 • Et tydeligt tilbud forud for alt arbejde
 • Attraktive priser, herunder reservedele og arbejdskraft
 • Originale Ford-reservedele
 • Professionel service fra Ford-uddannede teknikere
 • Garanti på originalt Ford-udstyr*

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger.

Ford van outside showroom
Ford repairer making replacement

FORDELE VED ORIGINALE FORD-GENERATORER

Hvis de har brug for en ny generator, vil din Ford-reparatør tilbyde en original Ford Motorcraft-udskiftning. Originale Ford Motorcraft®-reservedele giver fremragende værdi og høj ydeevne og holdbarhed. Derudover leveres de med en garanti for originalt Ford-udstyr*.

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger.

FORD ØKONOMI PROGRAM

Ved at benytte Ford Motocraft® reservedele sørger Fords økonomi program for, at din bil altid er i topform - til en konkurrencedygtig pris.

tbc

FORD MOTORCRAFT RESERVEDELE

Perfekt til reparation af ældre modeller. Ford Motorcraft® reservedele tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtig priser som et supplement til Fords originale reservedele. Motorcraft ® dele gennemgår strenge kvalitetskrav både under og efter produktion for at sikre, at kvaliteten altid overholder Fords strenge standarder.

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Vores Premium reparationsløsning, overholder højeste standarder.

Ford Service Engineer, holding original equipment

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Fords Originale reservedele er dit Premium valg til din Ford. Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at opnå holdbarhed, pålidelighed og sikrer bedste præstation. Designet til præcis dit køretøj, testet til at møde Fords strengeste sikkerhedsstandarder. Ford Originale reservedele garanterer perfekt fit, sikkerhed under kørsel og pålidelighed.

PRIS PÅ FORD-GENERATORER

Ford Økonomi reparation

Ka, Fiesta,
Fusion,
B-MAX

Focus,
C-MAX

Kuga,
Mondeo,
S-MAX,
Galaxy

Transit Connect

Transit,
Transit Custom

Generator kr. 4.695* kr. 4.695*
kr. 4.795* kr. 3.795* kr. 5.295*
next
prev

 

* De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ person- og varebil inkl. arbejdsløn. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller med særlige motorer herunder alle modeller med EcoBoost motor, og hvor Ford Økonomi dele endnu ikke er tilgængelige.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide