UDSKIFTNING OG REPARATION AF KOBLING

Når du træder på koblingspedalen, frakobles motoren fra hjulene, så du kan skifte gear eller stoppe, mens motoren kører. Fords kobling er bygget til at holde. Men kørselsforhold som tung trafik eller bakkede veje kan forkorte dens levetid. Koblinger har forskellige dele, så de kan repareres og udskiftes.

HVORNÅR SKAL KOBLINGEN UDSKIFTES?

Enkelte koblingsdele kan ofte repareres eller justeres, men hvis koblingspladens belægning er slidt, skal hele koblingen udskiftes. En slidt belægning på koblingspladen vil få koblingen til at "glide", hvilket medfører tab af motoreffekt, da koblingen ikke aktiveres.

VÆLG ET FORD-VÆRKSTED FOR AT UDSKIFTE ELLER REPARERE KOBLINGEN

Hvis du har koblingsproblemer, skal du vælge et Ford-værksted til:

  • De nyeste fejlfindingsværktøjer til at identificere problemet
  • Et tydeligt tilbud forud for alt arbejde
  • Attraktive priser, herunder reservedele og arbejdskraft
  • Originale Ford-reservedele
  • Professionel service fra Ford-uddannede teknikere
  • Garanti på originalt Ford-udstyr*

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger.

Ford van outside showroom
Ford Service Engineer checking Clutch kit

ORIGINALE FORD -KOBLINGSSÆT

Koblingssæt er det overordnede navn for de udskiftelige dele af koblingen, herunder koblingsskiven, trykpladen og udløserlejerne. Hvis du har brug for udskiftning eller reparation af en kobling, anbefales et Motorcraft-koblingssæt af Ford. Motorcraft-reservedele tilbyder høj kvalitet til en attraktiv pris med ekstra sikkerhed med en garanti for original udstyr*.

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger.

FORD ØKONOMI PROGRAM

Ved at benytte Ford Motocraft® reservedele sørger Fords økonomi program for, at din bil altid er i topform - til en konkurrencedygtig pris.

tbc

FORD MOTORCRAFT RESERVEDELE

Perfekt til reparation af ældre modeller. Ford Motorcraft® reservedele tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtig priser som et supplement til Fords originale reservedele. Motorcraft ® dele gennemgår strenge kvalitetskrav både under og efter produktion for at sikre, at kvaliteten altid overholder Fords strenge standarder.

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Vores Premium reparationsløsning, overholder højeste standarder.

Ford Service Engineer, holding original equipment

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Fords Originale reservedele er dit Premium valg til din Ford. Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at opnå holdbarhed, pålidelighed og sikrer bedste præstation. Designet til præcis dit køretøj, testet til at møde Fords strengeste sikkerhedsstandarder. Ford Originale reservedele garanterer perfekt fit, sikkerhed under kørsel og pålidelighed.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide