SERVICE OG UDSKIFTNING AF STØDDÆMPERE

Støddæmpere og fjedre er komponenter i bilens affjedringssystem. Men de giver ikke blot en komfortabel kørsel, de er også vigtige sikkerhedskomponenter. Hvis du bemærker, at din Ford er usædvanligt hoppende under kørslen, det tager længere tid at stoppe, eller at der kommer mærkelige lyde fra affjedringen, er det tid til at få dine støddæmpere efterset.

HVORNÅR SKAL STØDDÆMPERE ELLER FJEDRE UDSKIFTES?

Som alle bilens dele slides støddæmpere og fjedre over tid, afhængigt af kørselsforholdene. Et almindeligt symptom er en bankende lyd, når du kører over bump forårsaget af et slidt gummiled, et topmonteret leje eller en gummibøsning. Men vent ikke til de svigter. Vi anbefaler, at affjedringen kontrolleres for hver servicebesøg.

En beskadiget eller delvist defekt støddæmper vil påvirke den måde, hvorpå dækkene kommer i kontakt med vejoverfladen og forårsager ustabilitet. En bil med en beskadiget støddæmper vil muligvis ikke spore korrekt eller blive ramt af, at karrosseriet svinger ved kørsel om hjørner. Hvis din bil har disse symptomer, skal du booke en aftale for at kontrollere dit affjedringssystem så hurtigt som muligt.

VÆLG ET FORD-VÆRKSTED TIL AT UDSKIFTE STØDDÆMPERE

Hvis du tror, at dine støddæmpere skal udskiftes eller repareres, skal du vælge et Ford-værksted til:

  • De nyeste fejlfindingsværktøjer til at identificere problemet
  • Et tydeligt tilbud forud for alt arbejde
  • Attraktive priser, herunder reservedele og arbejdskraft
  • Originale Ford-reservedele
  • Professionel service fra Ford-uddannede teknikere
  • Garanti på originalt Ford-udstyr*

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger.

Ford van outside showroom
Ford Service Engineer making replacement shock absorbers

FORD-STØDDÆMPERE

Ved udskiftning af støddæmpere anbefaler Ford-værkstedet Motorcraft-reservedele. Motorcraft-støddæmpere, der er godkendt af Ford, er modelspecifikke, konstrueret efter Fords strenge kvalitetsstandarder og understøttes af en garanti på originalt udstyr*. Alt sammen til en meget attraktiv pris.

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger

FORD ØKONOMI PROGRAM

Ved at benytte Ford Motocraft® reservedele sørger Fords økonomi program for, at din bil altid er i topform - til en konkurrencedygtig pris.

tbc

FORD MOTORCRAFT RESERVEDELE

Perfekt til reparation af ældre modeller. Ford Motorcraft® reservedele tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtig priser som et supplement til Fords originale reservedele. Motorcraft ® dele gennemgår strenge kvalitetskrav både under og efter produktion for at sikre, at kvaliteten altid overholder Fords strenge standarder.

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Vores Premium reparationsløsning, overholder højeste standarder.

Ford Service Engineer, holding original equipment

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Fords Originale reservedele er dit Premium valg til din Ford. Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at opnå holdbarhed, pålidelighed og sikrer bedste præstation. Designet til præcis dit køretøj, testet til at møde Fords strengeste sikkerhedsstandarder. Ford Originale reservedele garanterer perfekt fit, sikkerhed under kørsel og pålidelighed.

OMKOSTNINGER FOR FORD-STØDDÆMPERE

Ford Økonomi reparation

Ka, Fiesta,
Fusion,
B-MAX

Focus,
C-MAX

Kuga,
Mondeo,
S-MAX,
Galaxy

Transit Connect

Transit,
Transit Custom

Støddæmpere, sæt foran kr. 3.295* kr. 3.899*
kr. 4.995* kr. 3.195*
kr. 4.595*
Støddæmpere, sæt bag
kr. 2.295* kr. 2.595*
kr. 2.595*
kr. 1.795*
kr. 2.595*
next
prev

 

* De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ person- og varebil inkl. arbejdsløn. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller med særlige motorer herunder alle modeller med EcoBoost motor, og hvor Ford Økonomi dele endnu ikke er tilgængelige.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide