UDSKIFTNING AF TANDREM OG VANDPUMPE

Disse forbundne dele er begge afgørende for motorens funktion. Vandpumpen sørger for, at din motor ikke overophedes, ved at pumpe kølervæske gennem systemet, ind i motoren og tilbage igen. Da vandpumpen afhænger af præcision og funktionalitet, er selve tandremmen yderst vigtig for vandpumpen.

Ford Service Engineer checking timing belt and water pump

FORD MOTORCRAFT® TANDREM OG VANDPUMPE

En knækket tandrem vil stoppe motoren og kan endda beskadige den. En defekt eller utæt vandpumpe kan få motoren til at overophede, hvilket også kan få bilen til at bryde sammen. Gode grunde til at stole på originale Ford reservedele af høj kvalitet med en garanti for originalt udstyr*, hvis du har brug for en udskiftning.

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger.

HVORNÅR SKAL TANDREMMEN OG VANDPUMPEN UDSKIFTES?

Levetiden afhænger af brug og motortype, så det er bedst at se i instruktionsbogen for udskiftningsintervaller. Men da vandpumpen drives af tandremmen, og begge dele har samme levetid, er det normalt fornuftigt at udskifte dem på samme tid.

VÆLG ET FORD VÆRKSTED TIL AT UDSKIFTE TANDREMMEN OG VANDPUMPEN

Vælg et Ford værksted fordi du får:

  • Originale Ford reservedele
  • Professionel service fra uddannede Ford teknikere
  • Attraktive priser, herunder reservedele og arbejdsløn
  • Garanti på originalt Ford udstyr*

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger.

Ford van outside showroom

FORD ØKONOMI PROGRAM

Ved at benytte Ford Motocraft® reservedele sørger Fords økonomi program for, at din bil altid er i topform - til en konkurrencedygtig pris.

tbc

FORD MOTORCRAFT RESERVEDELE

Perfekt til reparation af ældre modeller. Ford Motorcraft® reservedele tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtig priser som et supplement til Fords originale reservedele. Motorcraft ® dele gennemgår strenge kvalitetskrav både under og efter produktion for at sikre, at kvaliteten altid overholder Fords strenge standarder.

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Vores Premium reparationsløsning, overholder højeste standarder.

Ford Service Engineer, holding original equipment

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Fords Originale reservedele er dit Premium valg til din Ford. Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at opnå holdbarhed, pålidelighed og sikrer bedste præstation. Designet til præcis dit køretøj, testet til at møde Fords strengeste sikkerhedsstandarder. Ford Originale reservedele garanterer perfekt fit, sikkerhed under kørsel og pålidelighed.

OMKOSTNINGER VED UDSKIFTNING AF VANDPUMPE OG TANDREM

 

Ford Økonomi reparation                                                        

Ka, Fiesta, Fusion,
B-MAX

Focus, 
C-MAX

Kuga, Mondeo,
S-MAX, Galaxy

Transit Connect

Transit, Transit Custom

Vandpumpe inkl. tandremssæt
kr. 6.395* kr. 6.495* kr. 7.395 * - -
next
prev

 

*De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ person- og varebil inkl. arbejdsløn. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller med særlige motorer herunder alle modeller med EcoBoost motor, og hvor Ford Økonomi dele endnu ikke er tilgængelige.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide