UDSKIFTNING AF VISKERBLADE

Et klart udsyn er afgørende for trafiksikkerheden, og derfor er viskerblade en vigtig del af din Ford. Viskerbladene arbejder hårdt for at holde forruden ren, så det er ingen overraskelse, at de skal kontrolleres og udskiftes regelmæssigt. Og hvis de skal udskiftes, er det enkelt‌‌
og relativt billigt.

HVORNÅR SKAL JEG UDSKIFTE MINE VISKERBLADE?

Du skal udskifte viskerbladene hvert år. Originale Ford viskerblade har en slidindikator, der bliver gul efter et år for at minde dig om at udskifte dem. Men vær opmærksom på at viskerbladene er på hårdt arbejde på grund af regn, sne, støv og andet snavs, så de kan skulle skiftes tidligere. Hvis de ikke fungerer godt eller begynder at pibe, er det nok tid til at få nogle nye.

VÆLG ET FORD VÆRKSTED TIL UDSKIFTNING AF VISKERBLADENE

Hvis du har brug for nye viskerblade, skal du vælge et Ford-værksted til:

  • De helt rigtige viskerblade til din bil, korrekt monteret
  • Originale Ford reservedele
  • Attraktive priser, herunder reservedele og arbejdsløn

Hvis du vælger selv at montere dem, så bed dit Ford værksted om produktoplysninger og gode råd til montering.

Ford van outside showroom

FORD ØKONOMI PROGRAM

Ved at benytte Ford Motocraft® reservedele sørger Fords økonomi program for, at din bil altid er i topform - til en konkurrencedygtig pris.

tbc

FORD MOTORCRAFT RESERVEDELE

Perfekt til reparation af ældre modeller. Ford Motorcraft® reservedele tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtig priser som et supplement til Fords originale reservedele. Motorcraft ® dele gennemgår strenge kvalitetskrav både under og efter produktion for at sikre, at kvaliteten altid overholder Fords strenge standarder.

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Vores Premium reparationsløsning, overholder højeste standarder.

Ford Service Engineer, holding original equipment

FORD ORIGINALE RESERVEDELE

Fords Originale reservedele er dit Premium valg til din Ford. Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at opnå holdbarhed, pålidelighed og sikrer bedste præstation. Designet til præcis dit køretøj, testet til at møde Fords strengeste sikkerhedsstandarder. Ford Originale reservedele garanterer perfekt fit, sikkerhed under kørsel og pålidelighed.

OMKOSTNINGER VED UDSKIFTNING AF VISKERBLADE

 

 

Ford Økonomi reparation

 

Ka, Fiesta,
Fusion,
B-MAX

 

Focus,
C-MAX

 

Kuga,
Mondeo,
S-MAX,
Galaxy

 

Tranist Connect

 

Transit,
Transit Custom

Udskiftning af viskerblade foran

kr. 375*
kr. 399*
kr. 399*
kr. 275*
kr. 375*
next
prev

 

*De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ person- og varebil inkl. arbejdsløn. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller med særlige motorer herunder alle modeller med EcoBoost motor, og hvor Ford Økonomi dele endnu ikke er tilgængelige.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide