Smiling woman leaving the Ford Service

SERVICEEFTERSYN

LAD OS HOLDE DIG KØRENDE

Ingen ved, hvordan man passer bedre på din Ford, end vi gør.
Bilservice hos Ford giver dig ro i sindet, fordi alt arbejde udføres af Ford-uddannede teknikere med brug af originale Ford-godkendte reservedele. Vi har også introduceret en række ekstra funktioner, der hjælper dig med at få ro i sindet, når vi servicerer din bil.

Fordele som f.eks. Ford-videotjek, hvor du får en detaljeret video af din bils eftersyn, hvor en af vores teknikere forklarer detaljerne undervejs. Mens vores Ford Express-service sikrer, at alt arbejde udføres så hurtigt som muligt, hvor to teknikere arbejder samtidigt for at maksimere effektiviteten.

Det kunne heller ikke være nemmere at arrangere service af din bil hos os. Vi har implementeret en række funktioner for at gøre det nemmere for dig. Blandt andet vores 24 timers nøgledeponeringsfunktion og fuldstændig kontaktfri afhentning og levering af bilen - designet til at få din bil serviceret og tilbage til dig på så sikker og nem en måde som muligt.

Mand med mobiltelefon i Ford-bil

FORD ØKONOMI SERVICE 5+

For biler, der er over 5 år kan du også vælge Ford Økonomi Service. Den udføres efter vores sædvanlige høje standard af Ford-teknikere, der bruger Ford Motorcraft Parts®. Og ligesom planlagt Ford-service giver den ekstra fordele, herunder Video Check og Express-service.

 

Læs mere her

KVALITET OG SIKKERHED

Vores højtuddannede hold hjælper med at holde din Ford i den bedste stand og sikker at køre i, samtidig med den beholder sin videresalgsværdi. Med Ford kan du forvente værdi for pengene og reservedele af høj kvalitet fra de mennesker, der kender din bil bedst.

SERVICE

For at gøre din bilservice så praktisk som muligt og give dig ro i sindet undervejs har vi introduceret en række services.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide