Ford service repair engineers, conducting an engine check

FORD SERVICE INTERVALLER

HOLD DIG OPDATERET OM VEDLIGEHOLDELSE AF BILEN

Regelmæssig service hjælper med at holde din Ford på toppen og reducerer risikoen for dyre, uforudsete reparationer. Derfor anbefaler vi, at du har regelmæssige serviceintervaller til din Ford. Nogle fordele ved regelmæssig planlagt service er, at bilproducentens garanti* er beskyttet, og det kan også hjælpe med at opretholde den potentielle gensalgsværdi.
 

HVORFOR SKAL REGELMÆSSIG SERVICE UDFØRES AF FORD?  

Ved at have regelmæssig service gennem Ford får du fordel af attraktive priser og praktiske bookninger af aftaler. Du får også ekstra ro i sindet, når alt arbejde udføres af Ford-uddannede eksperter, der bruger originale Ford-godkendte reservedele.

Vi vil med glæde gå rundt om din bil sammen med dig for at beslutte, hvilket arbejde der skal udføres. Alternativt kan du se, hvad vores teknikere ser med vores gratis Ford-videotjek, der sendes direkte til din telefon. Du modtager en video af 30-punktstjekket , en enkel oversigt over resultaterne og om nødvendigt et uforpligtende overslag for det arbejde, som vores teknikere anbefaler.

Du kan finde ud af det online, når det er tid til dit næste planlagte service, ved blot at logge på din Ford-konto. Du kan også finde den anbefalede serviceplan i den serviceportefølje, der fulgte med bilen.

 

Log ind på din Ford-konto

 

*Se vores begrænsede garanti hos en forhandler i nærheden for at få alle oplysninger.

YDERLIGERE OPLYSNINGER OM SERVICE INTERVALLER

 • Vi kender din Ford bedre end nogen anden. En Ford-service har en række fordele, der kan hjælpe din bil med at forblive på toppen:

  • Forbedret sikkerhed, pålidelighed og opretholdelse af din bils værdi.
  • Eftersyn af de dele, der er mest udsatte for slitage, og øjeblikkelig reparation efter samtale med dig.
  • Brug af originale Ford-godkendte reservedele.
  • Total gennemsigtighed via faste priser.
  • Ford Assistance Mobility Guarantee inkluderet (hos deltagende Ford-servicepartnere).
 • Den måde, du kører på, kan påvirke, hvor ofte du har brug for et olieskift. Den intelligente Oil-Life-monitor (IOLM) i Ford-biler overvåger motorolien og advarer dig med en meddelelse i instrumentpanelet, hvis olien skal skiftes.

  For at øge tiden mellem intervallerne for olieskift anbefaler vi følgende:

  • Undgå at lade motoren køre, når den holder stille. Dette øger brændstofforbruget og forårsager unødvendig slitage på motoren
  • Hvis du ikke bruger din bil regelmæssigt, skal du sørge for at køre den over 1.700 o/min i mindst 15 minutter hver uge
  • Hvis meddelelsen "olieskift påkrævet" vises, bedes du kontakte din lokale Ford-forhandler.
  • IOLM nulstilles af din Ford-forhandler, når motorolien er blevet skiftet
 • Hvornår skal jeg tage min bil til serviceeftersyn?

  Serviceintervaller varierer efter bilmodel og motortype, men er angivet i den serviceportefølje, der leveres med din bil, og kan også findes her. Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte din lokale Ford-forhandler, som er bedst i stand til at bekræfte den nøjagtige tidsplan for din bil, og som informerer dig også om eventuelle tilbagekaldelser eller servicehandlinger, der måtte være fremtrædende på din bil. Du kan finde flere oplysninger på vores sider Service og reparation.

  Hvordan sørger jeg for, at min Ford er i topform mellem planlagte serviceeftersyn?

  Alle biler er udsat for slitage. Men ved at få dit køretøj kontrolleret regelmæssigt kan du maksimere chancerne for, at alt kører problemfrit, og du kan forhindre unødvendige – og ofte dyre – reparationer senere hen.

  Der er et par ting, du selv kan gøre for at hjælpe med at vedligeholde din bil. Ud over at vedligeholde lak og karosseri ved regelmæssig rengøring i overensstemmelse med Fords anbefalinger er der andre enkle kontroller af ejeren, som du kan foretage regelmæssigt.

  Hvorfor tilbyder I variable olieserviceintervaller og faste serviceintervaller?

  Variable olieserviceintervaller giver hver kunde de lavest mulige ejeromkostninger, baseret på deres individuelle brug af bilen. Den hastighed, hvormed motorolien forringes, afhænger af bilens kørselsforhold. Derfor kan motorolien kræve udskiftning for nogle brugere før de offentliggjorte maksimale serviceintervaller. Den variable olieservice har ingen betydning for de obligatoriske vedligeholdelsesintervaller. Den intelligente Oil-Life-monitor hjælper også til at beskytte motorerne mod for tidlig slitage og beskadigelse.

  Følgende faktorer kan reducere tiden mellem olieskiftintervallerne:

  • Hyppig kørsel i bymidten med lav hastighed (under 48 km i timen)
  • Jævnlige korte ture (under 3 km)
  • Forhold med høj motorbelastning, f.eks. kørsel med fuldt lastet bil, træk af anhænger, hyppig kørsel op ad bakke

   

  Hvis meddelelsen "Olieskift påkrævet" vises i instrumentpanelet inden det offentliggjorte serviceinterval, kan køretøjet så bruges uden olieskift?

  Hvis meddelelsen vises, skal olien udskiftes inden for 1.600 km eller 1 måned (afhængigt af hvad der kommer først), og IOLM skal nulstilles af din Ford-forhandler. Hvis olien ikke udskiftes, vil det føre til for tidlig motorslitage, beskadigelse eller endda svigt.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide