Home > Ejere > Ejerservice > Ford Transit24
FORD Transit24 white van side-view in front of a rocket

FORD Transit24

Din succes er vores mål

Når din varebil er en af nøglerne til en succesfuld forretning, er det vigtigt at holde den kørende. Og det er præcis dét vores Ford Transit Erhvervscentre kan! De yder en professionel og pålidelig service, som er specialiseret til at minimere tabt arbejdsevne og holde dine driftsomkostninger i bund.

FORD Transit24 in car park at FORD

FORD Transit24 

Alle de ekstra serviceydelser, som følger med Transit24, er kun tilgængelige hos dit lokale Ford Transit Erhvervscenter! FORD Transit24 er en omfattende pakkeløsning, som tilbyder smarte produkter til den bedste pris samt de mest pålidelige services. Alt er designet til at hjælpe dig med at holde dine varebiler kørende og at minimere dine driftsomkosninger.

Tilpasser os dit skema

Alle Ford teknikere er specialuddannet i at efterleve de strenge kvalitetskrav, som Ford har sat for varebiler. For eksempel omfatter vores serviceløfter en grundig  gennemgang som ved brug af det nyeste diagnoseudstyr kan finde ud af, hvor fejlen på din varebil er. Og med lange og fleksible åbningstider sørger vi for at få din bil tilbage på vejen i optimal stand så hurtigt som muligt.

Find en forhandler

Fordele

Der findes mange serviceydelser, som du, som varebilbruger, kan drage nytte af. Og herunder kan du få det fulde overblik over alle de vigtigste serviceydelser:

FORD Transit 24 Side-view between boxes

Gratis, europæisk vejhjælp

 • Når du får foretaget et service hos et autoriseret Ford Transit Erhvervscenter, følger der gratis europæisk vejhjælp med. Det giver dig ro i sindet, for skulle du gå i stå, kommer vi og assisterer dig, så du hurtigt kan komme videre – ligemeget hvor i Europa, du befinder dig.
 • Du får fornyet din gratis, europæiske vejhjælp ved hvert serviceeftersyn, som du får udført hos os, og det er gyldigt indtil næste planlagte service (i henhold til bilens serviceintervalTooltip). Fornyelsen sker uden ekstra opkrævning.
 • Når du kører et erhvervskøretøj, er tid tit det samme som penge. FORD Transit24 er designet til at hjælpe dig med at spare både tid og penge.
FORD Transit 24 parked at night with sliding door open and the moon in the doorway

Ekstra serviceydelser

 • Hvorfor vente i evighed på at få din varebil serviceret et andet sted, når din varebil har førsteprioritet hos os? Hvis du kontakter os i dag, lover vi, at du kan komme til inden for 3 dage til et ordinært serviceeftersyn.

Mens du venter

Book et service hos et Ford Transit Erhvervscenter, og mens du venter, kan du enten arbejde eller slappe af med vores gratis kaffe og gratis wi-fi.

Alternativ transport
Når din varebil er på værksted, så tilbyder dit Ford Transit Erhvervscenter dig en lejebil, så du kan fortsætte din forretning og dagens gøremål.

Hente-bringe service
Dit Ford Transit Erhvervscenter har mulighed for at arrangere forskellige serviceydelser, for at gøre dit værkstedsbesøg så nemt og bekvemt som muligt. De kan enten hente din bil inden et service eller en reparation og aflevere den hos dig igen efter. Eller de kan sørge for, at du bliver bragt hen til din ønskede destination, mens serviceeftersynet står på. På den måde kan du holde din forretningen kørende, mens din Ford varebil holder stilleTooltip.

Lange åbningstider
Tid er penge. Derfor har Ford Transit Erhvervscentrene lange åbningstider – minimum 50 timer om ugen. Det er sådan vi sørger for at arbejde efter dit skema og ikke vores. Kontakt dit lokale Ford Transit Erhvervscenter for åbningstider.

Vores diagnose udstyr er specialdesignet til at finde næsten enhver fejl på din varebil, og stille den skarpeste diagnose.

Når uheldet er ude
Skal din varebil repareres og er det en mekanisk reparation, så påbegynder vi arbejdet samme dag, som du indleverer den, såfremt den indleveres inden kl. 15:00. Dog vil dit Ford Transit Erhvervscenter allersenest indenfor 24 timer være i gang med service eller reparation på din varebil. Hvis det er nødvendigt at bestille reservedele til din varebil, før vi kan gå i gang med arbejdet, vil vi begynde på reparationen samme dag, som disse bliver leveret. Herefter vil alle varebiler, som ikke er i stand til at køre, være tilbage på vejen indenfor de følgende 24 timer.

Servicerådgivning
FORD Transit24 servicerådgivning er den tryggeste måde for dig at få det fulde overblik over din bils tilstand. Hos Ford Transit Erhvervscentrene findes der uddannede servicerådgivere, som er der for dig og din varebil.

Servicerådgivningen foregår på dine premisser og der udføres intet arbejde uden, at du har godkendt det forinden. Denne servicerådgivning hjælper dig også med at planlægge fremtidige værkstedsbesøg, da rådgiveren er uddannet i at finde potentielle fremtidige reparationer. Hvis du vil, har du samtidig mulighed for at gå rundt om varebilen med servicerådgiveren

FORD Transit 24 parked with sliding side door open and another van in the distance

Ro i sindet

Gratis før-synstjek

I EU (herunder Danmark) er det et lovkrav at få en autoriseret synshal til syne din bil, så den overholder minimumsstandarderne for sikkerhed og skåner miljøet mest muligt. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til dit lokale Ford Transit erhvervscenter inden det reelle bilsyn og aftaler et tidspunkt, hvorpå du kan få foretaget et gratis og uforpligtende før-synstjek.

Fordele ved et gratis før-synstjek:

 • Det er, ja… gratis
 • Dit Ford Transit Erhvervscenter vil oplyse dig om eventuelle nødvendige reparationer
 • Eventuelle reparationer udføres med Ford Prismatch
 • Undgå ulejligheden og de ekstra omkostninger, der er forbundet med selve omsynet. Dit lokale Ford Transit Erhvervscenter dækker udgiften for omsynet, hvis din varebil mod forventning ikke skulle blive godkendt til det lovpligtige, periodiske synTooltip
 • Hos dit Ford Transit Erhvervscenter er du sikker på, at de pågældende reparationer udføres, så de lever op til Fords strenge kvalitetskrav
  Det sikrer samtidig, at garantien ikke påvirkes og kan yderligere bidrage til at bevare din varebils brugtvognsværdi
 • Vi tilbyder konkurrencedygtige priser samt en detaljeret forklaring af fakturaen og det udførte arbejde

Gennemskuelige priser
Det betaler sig at have din varebil vedligeholdt og serviceret af de mennesker, som kender din varebil bedst: De Ford uddannede teknikere på de danske Ford Transit Erhvervscentre. Du ved, at de udelukkende vil bruge Ford reservedele af højeste kvalitet, men du ved også, at du får det hele til den bedste pris. Men den bedste pris er ikke udelukkende det eneste, der giver værdi – Ford Transit Erhvervscentrene leverer service og reparation på topniveau.

Sundhedstjek og karosserikontrol
Hvis din varebil har 24 måneders serviceinterval, anbefaler vi, at du kontakter dit lokale Ford Transit Erhvervscenter og booker tid til et sundhedstjek og karosserikontrol (så gennemtærings-garantien opretholdes) mellem hvert service. Her sikrer vi, at alt er i orden, og at du trygt kan køre indtil næste service. Finder vi noget, som vi anbefaler bliver lavet på din varebil, er du den, der bestemmer, om det skal laves eller ejTooltip. Du godkender alt arbejde, før vi går i gang. Hvis alt er i fineste orden med din varebil, opdaterer vi blot software’en helt gratis, hvis det er nødvendigt.

Vi holder din varebil fejlfri og ren
Når din varebil forlader et Ford værksted efter et rutinemæssigt service, vil den udover at fungere upåklageligt tilmed være ren, hvis du ønsker, at den bliver vasket.

 

Ford Transit 24 all the vehicles lined up on a road

Danske Transit Erhvervscentre

Find dit lokale Ford Transit Erhvervscenter

Herunder ser du listen over alle de danske Ford Transit Erhvervscentre. Klikker du på et Ford Transit Erhvervscenter, bliver du guidet hen på den respektive Ford hjemmeside:

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top