Home > Ejere > Ejerservice > FordPass > FordPass Pro
FordPass pro App dashboard mockup

FordPass Pro.

Bevar overblikket og kontrollen.

Hold styr på op til fem erhvervskøretøjer med FordPass Pro. Hold dine Erhvervsbiler i god stand, sikre og kørende, så du kan fokusere på arbejdet.
 
 
FordPass Pro car icon

Kontroller dine køretøjers tilstand

FordPass Pro warning icon

Få besked hvis der opstår problemer

FordPass Pro remote access icon

Få fjernadgang til dine køretøjer

Ford Transit with person standing on side

Hold forbindelsen

FordPass Pro er designet til nye erhvervskøretøjer, der leveres med modem. Med det indbyggede modem er du forbundet med dine biler, uanset hvor du er. FordPass Pro giver dig alle de funktioner, du har brug for, til at holde din virksomhed kørende.

Tag kontrol

Lås dit køretøj, uanset hvor du er, for at sikre, at alt i den er sikkert og beskyttet. Er du i tvivl om du har låst dit køretøj kan du hurtigt og nemt tjekke dette i FordPass Pro app'en. Har bilen automatgear kan du også starte motoren fra appen med et enkelt klik (Gør dig dog først bekendt med lovgivningen i dit lokalområde vedr. hvor lang tid man må have biler holdende i tomgang). 

Icon of a mobile App buttons
Icons with anti theft indicators and engine coolant alert

Få besked

Hvis der opstår problemer med et af dine køretøjer, får du en besked i app'en. På den måde kan du få løst problemerne med det samme de opstår og undgå højere omkostninger senere. Angiv din foretrukne Ford-forhandler, og book service og reparationer direkte i appen (endnu ikke tilgængeligt i Danmark).

Tjek ind

Med hurtig adgang til de vigtigste oplysninger om hver af dine biler er det nemt at være på forkant med vedligeholdelsen. Du kan for eksempel tjekke bilernes dæktryk i appen, og se om de skulle have behov for mere luft. Det hjælper med at reducere slitage og forbedre brændstoføkonomien. Du kan også se dit brændstof- og AdBlue-niveau, hvilket betyder, at du altid ved hvornår en bil skal fyldes op.

Icon showing mobile with App info
Screenshot of map with locations

Hold styr på alle køretøjer samtidigt.

Er dine køretøjer, hvor de burde være? Det ved du med FordPass Pro.
Tjek ind i løbet af dagen, eller når du skal hjemad, og se på et kort om køretøjerne er, hvor de skal være.

 
 
Top