HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Ejere > Ejerservice > Prismatch
Ford Prismatch

Ford Service priser - Prismatch

Hold din Ford godt kørende

Jævnlige serviceeftersyn af bilen er med til at forebygge skader og reparationer og opretholde bilens sikkerhed. Serviceeftersyn er ikke lovpligtigt, som et bilsyn eksempelvis er, men ved at få din Ford set regelmæssigt igennem, holder du garantien og sikrer, at din bil er driftsikker. Derudover kan du opleve, at din bil kører længere på literen, hvis du eksempelvis får skiftet olie og oliefilter med jævne mellemrum.

Serviceeftersyn er for mange en økonomisk prioritet, men det kan være mere fordelagtigt end at skulle betale en større reparation, som kan være forårsaget af manglende eftersyn. Når du kører Ford, er du altid garanteret Ford Prismatch og dermed sikret de bedste priser på service og reparationer.

Ford service priser - Vi prismatcher ethvert tilbud

Uanset din Fords alder kan du trygt benytte dig af alle de fordele, som fulgte med, da du købte bilen. Samtidig kan du vide dig sikker på, at du får den bedste og mest konkurrencedygtige pris på dine reparationer og serviceeftersyn, takket være Prismatch hos Ford.

Ford Prismatch betyder, at vi matcher ethvert officielt tilbud fra et uautoriseret værksted, når følgende kriterier opfyldes:

  • Tilbuddet fremvises forud for påbegyndt arbejde og ikke er over 3 uger gammelt.
  • Tilbuddet er indhentet fra et værksted, der ligger max 20 km fra dit Ford værksted.
  • Det fremgår af tilbuddet, at service/reparation udføres efter fabrikkens foreskrifter, og at der bruges originale Ford reservedele (OEM).

Fords service priser prismatches ikke på arbejde, som er udført af en ekstern leverandør. Dette kan eventuelt være malerarbejde samt på autogenererede tilbud.

Læs mere om Ford Prismatch

Ford Service er din sikkerhed for kvalitet

Når du køber en bil hos os, medfølger en række serviceydelser som standard. Denne ydelse kalder vi Ford Service. Som kunde gennem Ford Service får du blandt andet et Ford Card, som gør dit værkstedsbesøg nemmere. Du får en nem og pålidelig servicefinansiering, som du kan benytte dig af ved alle køb af enten værkstedsydelser eller tilbehør på dit autoriserede Ford værksted.

En anden fordel er Ford One Call, som du på alle tider af døgnet kan ringe til, hvis du har brug for hjælp. Det kan både være spørgsmål angående vejhjælp, forsikring, lokalisering af en forhandler eller spørgsmål relateret til Ford kundeservice. Hos os har du kun brug for ét telefonnummer.

Hvis du skulle have behov for vejhjælp, er du som Ford Service kunde dækket godt ind. Du får gratis vejhjælp i hele Europa og transportservice, så du igen kan blive godt kørende.

Gå på opdagelse i Ford Service, og læs om alle fordelene.

Du kan altid regne med os – vi bestræber os på at gøre livet som bilejer så gnidningsfrit som muligt.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top