MUSTANG MACH-E ONLINE-BESTILLING - SPØRGSMÅL OG SVAR

 • Du bestiller en Mustang Mach-E online på Ford.dk, hvor du kan sammensætte bilen efter dine ønsker.

  Herefter vælger du den Ford-forhandler du ønsker at købe bilen igennem. Til sidst i processen skal du logge ind på din Ford-konto. Du bruger samme login til Ford-kontoen som til din FordPass app. Har du ingen konto endnu er det hurtigt og nemt at oprette en. På Ford-kontoen skal du betale et mindre depositum for reservation og bestilling af bilen. 

  Når du har betalt depositum, modtager du en bekræftelse for din betaling og et unikt ordrenummer via e-mail. Hvis du ikke modtager denne e-mail, kan den eventuelt ligge i dit spam-filter. 

  Hvis du fortryder din bestilling, kan du til enhver tid annullere ordren, og dit indbetalte depositum bliver returneret til det kort, du oprindelig betalte med. Log ind på din Ford-konto, klik på knappen Annullér og følg instruktionerne på skærmen. Læs Vilkår og betingelser  for yderligere information.

  Priser for Mustang Mach-E GT vil blive lagt på Ford.dk og online salgsplatformen den 9/7-2021.

  Du kan til enhver tid logge ind på din Ford-konto for at se den aktuelle status på din ordre.

 • Hver forhandler fastsætter deres eget depositum, så det kan variere en lille smule, men de fleste fastsætter det til omkring 1.000,- kroner. Når du har valgt forhandler i bestillingsprocessen på Ford.dk, kommer du til kassen, og her kan du se det præcise beløb.

  Betalinger foretaget på Fords hjemmeside bliver håndteret af en tredje part, som Ford samarbejder med. 

 • Når du har betalt depositum, sender vi dig en e-mail, der bekræfter, at din ordre er blevet afgivet. Derefter kan du følge din ordre via din Ford-konto. 

  I den periode hvor du venter på din bil sender vi dig også løbende e-mails med status på ordren og information om dn bil, så du kan lære mere om den inden den ankommer. 

 • Når du bestiller din Mustang Mach-E, får du tilsendt et unikt ordrenummer. Dette nummer tildeles dig og kan ikke overdrages til andre.

 • Ordrenummeret er vigtigt, så sørg for at passe godt på det. Hvis du ringer til din Ford-forhandler eller til Kundeservice, vil de bede om dit ordrenummer for at kunne hjælpe dig med din forespørgsel. Dit ordrenummer er forbundet til din bestillingsdato, som vi i videst muligt omfang bruger i vores planlægning af produktionen.

 • Hvis du ønsker at ændre din ordre, skal du ringe til Fords Kundeservice på 4368 2000.

  Vi anbefaler, at du begrænser eventuelle ændringer, da det kan betyde længere leveringstid.

 • Du kan bestille 2 Mustang Mach-E'er pr. husstand online.

  Hvis du vil bestille mere end 2 biler f.eks. til din virksomhed, skal du kontakte din Ford-forhandler direkte.

 • Ja, det kan du. Ford Mustang Mach-E kan købes gennem alle Ford-forhandlerne i Danmark. Du vælger din foretrukne Ford-forhandler, under bestillingsprocessen.

 • Hvis du ændrer mening undervejs og ønsker at købe bilen gennem en anden Ford-forhandler, kan du ringe til din forhandler eller til Ford Kundeservice for at få hjælp. Det kan være nødvendigt at annullere din ordre via din Ford-konto og bestille bilen på ny. 

  Du får refunderet dit oprindelige depositum inden for 7 hverdage. Vær opmærksom på at sådan en ændring kan forlænge leveringstiden på din bil, da den nye bil kan blive bygget senere end den oprindelige bil.

 • Du kan kun bestille din Mach-E online. Hvis du foretrækker at handle i butikken, vil din Ford-forhandler med glæde guide dig igennem online-processen.

 • Du vil modtage en e-mail, hvori du bliver bedt om at bekræfte din ordre. Hvis du ikke modtager denne e-mail, kan du logge ind på din Ford-konto via Ford.dk og bekræfte din ordre.

  Vi anbefaler, at du bekræfter din ordre hurtigst muligt efter modtagelse af denne e-mail. Gør du ikke det er der større risiko for forsinkelser og for, at du måske ikke kan få bilen med de ønskede specifikationer.

   

 • Vi vil være kede af at miste dig som kunde, så hvis der er udfordringer, eller du ønsker at foretage ændringer til din ordre, så kontakt din Ford-forhandler eller Ford Kundeservice. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig.

  Du kan kontakte Ford Kundeservice på 4368 2000.

  Hvis du vil annullere din ordre, skal du bare logge ind på din Ford-konto, klikke på annulleringsknappen og følge instruktionerne på skærmen. Dit depositum refunderes til det oprindeligt anvendte betalingskort inden for 7 hverdage.

  Hvis du har en ansøgning om finansiering eller leasing tilknyttet din ordre, vil du ikke kunne annullere din ordre online. I dette tilfælde skal du kontakte din Ford-forhandler, som vil arrangerer annulleringen for dig. 

  Hvis din ordre er over 6 måneder gammel, og dit betalingskort er udløbet, refunderer Ford Kundeservice dit depositum manuelt Dette kan tage op til 10 hverdage.

 • Ja det gør du. 

  Hvis du ombestemmer dig og ønsker at annullere din ordre, skal du logge ind på din Ford-konto via Ford.dk, klikke på annulleringsknappen og følge instruktionerne på skærmen. Dit depositum refunderes til det oprindeligt anvendte betalingskort inden for 7 hverdage.

 • Når din bil har fået ny ordrestatus, informerer vi dig via e-mail. Du får f.eks. besked, når din bil er ved at blive bygget, og når den er klar til levering.

  Du kan også til enhver tid logge ind på din Ford-konto på Ford.dk for at se ordre/leveringsstatus på din Mustang Mach-E.

 • Informer straks din Ford-forhandler om eventuelle udfordringer.

  Vi bestræber os på at rette eventuelle udfordringer og finde en løsning så hurtigt, som det er praktisk muligt.

 • Nej, din Ford-forhandler registrerer bilen for dig.

  Der kan være undtagelser til dette, hvis du køber din Mustang Mach-E fra et andet land end Danmark.

 • Du kan kontakte Ford Kundeservice på 4368 2000.

 • Du køber bilen af din valgte Ford-forhandler og bestillingsformularen indeholder vilkår og betingelser mellem dig som kunde og din valgte Ford-forhandler.

 • Bestillingsformularen er et juridisk bindende dokument, som vil kræve din underskrift. For at gøre det lettere for dig tilbyder vi, at du kan underskrive formularen online.

 • Ja. Hvis du føler dig mere tryg ved det, skal du blot vælge muligheden "underskriv hos forhandler".

 • I dette tilfælde skal du kontakte din Ford-forhandler, som vil hjælpe dig videre.

 • Du kan ikke selv lave tilføjelser til din ordre efter betaling af depositum. Det kan din Ford-forhandler hjælpe dig med.

 • Dine ordreoplysninger vil blive delt med din valgte Ford-forhandler.

  Se Fords Privatlivspolitik på https://www.ford.dk/vigtig-viden/customer-privacy-policy.

 • Du bliver ført tilbage til Byg din Ford, hvorfra du kan bygge din bil igen.

 • Vi anbefaler, at du kontakter din Ford-forhandler, eller venter tilæ du kan se Mustang Mach-E GT på Fords Online Salgsplatform.

 • Skulle dette ske vil Ford Kundeservice kontakte dig. Du er også altid meget velkommen til selv at kontakte Ford Kundeservice, hvis der er noget du er i tvivl om.

 • De første Mustang Mach-E-biler ankommer til Europa i foråret 2021. Når flere biler er bygget, vil der potentielt være mulighed for at vælge mellem flere leveringstidspunkter, men det afhænger også af efterspørgslen.

 • Du får mest muligt ud af din Mustang Mach-E ved at oprette bilen i FordPass-appen eller din Ford-konto og aktivere modemmet. Dette giver dig adgang til en lang række funktioner og informationer om din bil.

  FordPass-appen og din Ford-konto giver dig adgang til funktioner som:

  • Planlægning af opladning
  • Temperering af kabinen inden du tager afsted
  • Ruteplanlægning
  • ...og meget mere
 • FordPass-appen giver dig mulighed for nemt at kontrollere, administrere og tilpasse opladningen af din bil. Hold øje med opladningen mens den er i gang, opret ladeplaner, gem dine foretrukne ladestationer, betal for opladning - alt sammen via appen.

 • Når din bil er sluttet til opladning, kan du indtaste dit planlagte afgangstidspunkt og din foretrukken kabinetemperatur, og bilen vil være klar på det registrerede tidspunkt. På den måde bruger du ikke batteristrøm til opvarmning eller nedkøling af kabinen, og du har mere strøm til rækkevidde.

 • Planlæg din næste rejse nemt med Turplanlæggeren i FordPass, som i planlægning af ruten tager hensyn til bilens aktuelle ladeniveau og om nødvendigt foreslår ladestop undervejs på turen.

 • Du kan ændre dine profilindstillinger i FordPass-appen eller på din Ford-konto på Ford.dk. Når først din profil er sendt til din Mustang Mach-E, skal ændringer dog foretages i bilen på SYNC-skærmen.

 • Din profil gemmes automatisk for hvert trin, du gennemfører.

 • For profilindstillinger: Tryk på dit profilbillede øverst på din SYNC-skærm.

  For gemte destinationer: Tryk på 'Navigation' og derefter på søgefeltet.

  For indstillede afgangstider: Tryk på dit profilbillede øverst på SYNC-skærmen. Scroll ned indtil du ser 'Afgang og Komfort'.

  For køreoplevelser: Tryk på dit profilbillede øverst på SYNC-skærmen. Vælg derefter 'Betjening' øverst på skærmen. Rul ned, indtil du ser 'Køreoplevelser'.

 • Vi bruger kun de oplysninger, vi indsamler, til at give dig en mere personlig køre- og ladeoplevelse. Din bils placering bruges f.eks. til at finde ladestationer i nærheden og til rutevejledningen. Se vores FordPass Privatlivspolitik og Fords Privatlivspolitik for tilsluttede biler for yderligere information.

 • Mustang Mach-E er en såkaldt 'Connected vehicle' - en 'forbundet bil'. Det betyder, at den, såfremt den er forbundet, er designet til at forbedre dine køre- og ladeoplevelser med tidsbesparende funktioner såsom at give dig kontrol over din opladning, mulighed for fjernbetjent motorstart og -stopsamt fjernbetjent låsning. Du har også mulighed for at temperere bilen til din ønskede temperatur inden du tager afsted. Hvis du ikke tilslutter din Mustang Mach-E til FordPass-appen eller din Ford-konto, kan du ikke benytte disse fantastiske funktionaliteter, og dermed få det meste ud af din elektriske bil.

 • Med 'alternativ betaling' mener vi enhver form for finansiering, leasing eller betalingsmetode, der ikke er tilgængelig online. I 2022 vil du kunne finansiere din bil online, men indtil da skal du altid vælge 'alternativ betalingsmetode'.

Ford Mustang Mach-E interior with window rolled down

100% ELEKTRISK. 100% SJÆL.

KAN KUN BESTILLES ONLINE

Udforsk Mustang Mach-E

Online-bestilling