Home > Ejere > Ressourcer og support > Genanvend din Ford
Genanvend din Ford

Genanvend din Ford

Når din Ford er udtjent modtager vi den uden beregning leveret til et af de udvalgte modtagelsessteder i Danmark. Vi samarbejder med Stena Recycling A/S om denne service med reference til retningslinjer fra Miljøstyrelse i Danmark og End-of-Life-Vehicle-Direktivet (EU: 2000/53/EC).

End-of-Life-Vehicle-Direktivet

Introduceret i 2007, pålægger End-of-Life-Vehicle-Direktivet (EU: 2000/53/EC) producenter at påtage sig alle eller en signifikant del af genanvendelses-udgifterne til End-of-Life-Vehicle for deres eget mærke(r) med ingen eller negativ markedsværdi. Producenter og deres partnere skal ligeledes opnå stramme mål for genanvendelse, genindvinding og genbrug – 85% af køretøjets vægt fra og med 2006 og 95% fra 2015.

Stena Recycling A/S

Stena Recycling A/S er samarbejdspartner for Danske Bilimportører i Danmark (DBI) og for Ford Motor Company A/S. Stena Recycling A/S er autoriseret og lever op til dansk og europæisk lovgivning samt Fords kvalitetsstandarder med hensyn til modtagelse, behandling og genanvendelse af Ford-biler.

Ford sørger løbende for at holde Stena Recycling A/S orienteret om, hvordan det anbefales at behandle og genbruge Fords biler. Hvis du ønsker at vide mere om Stena Recycling A/S; herunder modtagelsessteder, så klik her.

Top