Home > Ejere > Ressourcer og support > SYNC & Bluetooth support > Bluetooth® med stemmestyring
Bluetooth® with Voice control

Teknologi der lytter til dig

Med BluetoothBluetooth Trademark med stemmestyring kan du nyde de avancerede kommunikationsfunktioner i din Ford uden at gå på kompromis med din køreoplevelse. Med stemmestyring kan du let og enkelt foretage og modtage opkald via håndfri betjening, vælge musik, finde vej (leveres med Mondeo, Galaxy og S-MAX), og endda justere temperaturen. Det er virkelig nemt at bruge - og det gør kørslen sikrere og sjovere for både dig og dine passagerer.

Du kan tilslutte en lang række forskellige mobile musikafspillere til audiosystemet i din Ford og lytte til din foretrukne musik i stereolyd med høj lydkvalitet. BluetoothBluetooth Trademark med stemmestyring kan du nyde de avancerede kommunikationsfunktioner i din Ford uden at gå på kompromis med din køreoplevelse. kan problemfrit integreres med mange af de tekniske funktioner i din Ford og med dine egne elektroniske enheder som for eksempel en iPod eller en smartphone.

Det er utroligt, hvor stor en magt din stemme kan have. Bluetooth® med stemmestyring gør det muligt at køre sikkert og samtidig foretage og modtage opkald, skifte radiostation eller nummer på CD’en og justere klimaanlægget via den automatiske temperaturstyring (ekstraudstyr) blot ved talekommandoer. Du kan også streame musik trådløst fra din iPod eller mobiltelefon til bilradioen via enBluetoothBluetooth Trademark med stemmestyring kan du nyde de avancerede kommunikationsfunktioner i din Ford uden at gå på kompromis med din køreoplevelse.-forbindelse

 

 • Ford BluetoothBluetooth Trademark  med stemmestyring fås på følgende modeller

  KA (se venligst under brugervejledniger)
  Fiesta
  Fusion
  Focus
  Focus CC

  C-MAX
  Kuga
  Mondeo
  S-MAX
  Galaxy
 • Med det indbyggede BluetoothBluetooth Trademark system kan du med håndfri betjening foretage og besvare telefonopkald, og du kan slå op i mobiltelefonens telefonbog og opkaldshistorik. Du kan også indtale dine egne stemmekommandoer for favoritnumre, radiostationer eller (afhængigt af dit system) destinationer til satellitnavigation.

  De fleste BluetoothBluetooth Trademark mobiltelefoner er kompatible med din Ford model.

  Du kan læse mere om funktionerne i brugervejledningen til systemet..

 • USB-lagerenheder

  Du kan indsætte et USB-drev i USB-porten og vælge den som afspilningskilde i lydanlæggets menu. Filstrukturen på USB-drevet vises på skærmen.

  Apple iPod/iPhone


  Det er let at betjene din iPod eller iPhone på samme måde, som du betjener lydanlægget i din Ford. Du opnår den bedste lydkvalitet og mest brugervenlige betjening ved at bruge et originalt Apple USB-kabel.

  Tip: Du kan også oplade din mobilenhed via USB-porten.

  Du kan læse mere om funktionerne i brugervejledningen til systemet.

 • Ford BluetoothBluetooth Trademark  med stemmestyring giver dig mulighed for at foretage eller modtage telefonopkald sikkert og lovligt.

  Dine talekommandoer opfanges af en skjult mikrofon. For at aktivere systemet skal du bare trykke på knappen til stemmestyring (på rattet eller ratstammen) og derefter sige en kommando. For at styre klimaanlægget (hvis den pågældende model har det), siger du ganske enkelt ”Klima”. For at betjene CD-afspilleren siger du ”CD”, og så videre. Det bliver ikke hverken enklere eller mere sikkert - men skulle du alligevel have brug for hjælp til at betjene systemet, siger du bare ”Hjælp”.

  Når du har aktiveret systemet med knappen til stemmestyring, bruger du kun enkle kommandoer - som for eksempel ”RING OP TIL NUMMER” – til at betjene din BluetoothBluetooth Trademark  mobiltelefon.

  De fleste BluetoothBluetooth Trademark  mobiltelefoner er kompatible med din Ford model.

  Du kan læse mere om funktionerne i brugervejledningen til systemet.

Top