Mustang Mach-E interior showing SYNC 4

FORD SYNC 4A

OPLEV ET NYT NIVEAU AF TILSLUTNING

DEN NÆSTE GENERATION AF SYNKRONISERING

Ford SYNC 4A er i øjeblikket udelukkende tilgængeligt i den nye Mustang Mach-E elbil. Det er et Cloud-forbundet kommunikations- og underholdningssystem i bilen, som giver dig mulighed for at forbinde din smartphone og bil.

Cloud forbindelsen giver SYNC 4A en mere avanceret ruteplanlægning og softwaren kan blandt andet talegenkende dine samtaler. Den trådløse opdateringsfunktion sikrer, at din bil er i konstant udvikling og altid up-to-date. Derudover tilbyder Ford SYNC 4A en trådløs smartphoneintegration, styring af elbilens opladning, en ny 15,5” berøringsskærm samt mange andre ting, som giver dig en helt ny og bedre sammenhængskraft i din bil. 

Læs mere om Ford SYNC 4A features nedenfor.

NYE TEKNOLOGIER

En 15,5” berøringsskærm med mulighed for delt skærm gør dig i stand til at vise og administrere forskellige funktioner på samme tid. SYNC 4A har dobbelt så stor effekt og processorhastighed som den tidligere generation. Systemet kan lære dine præferencer, automatisk tilpasse det, der vises, og komme med nyttige forslag, mens du rejser.

TILSLUTTET NAVIGATION

SYNC 4A navigation udvikler sig løbende, så den passer til dine behov. Kortdata i bilen opdateres via Cloud'en. Cloud-baseret tilslutning giver mulighed for trafikinformation i realtid for mere avanceret ruteplanlægning samt adgang til en lang række yderligere oplysninger. Det gælder bl.a. de seneste vejropdateringer og de mest bekvemme offentlige opladningssteder langs din rute, der tager udgangspunkt i din aktuelle opladningsstatus og anslåede kørerækkevidde. 

SYNC4 navigation on screen
SYNC4 showing voice control

STEMMESTYRING

SYNC 4A har vores hidtil mest avancerede stemmegenkendelsesteknologi. Cloud-baseret forbindelse medfører, at dens ordforråd altid er under udvikling. Så du kan være mere samtaleorienteret med dine stemmekommandoer, mens du beder SYNC om rutevejledning, afspille musik eller administrere telefonopkald og sms'er mundtligt. 

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

HOP IND

Vores nye Mustang Mach-E elbil er allerede tilgængelig til forudbestilling. Efterlad brændstof og oplev frihedens nye form.

UDFORSK MACH-E

Tryk på linket her for at få mere information