HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Ejere > Ressourcer og support > SYNC & BLUETOOTH® SUPPORT > SYNC 1.1 med AppLink
Ford SYNC 1.1 with AppLink - find new apps

Ford SYNC 1.1 med AppLink

Ford SYNC 1.1

Ford SYNC 1.1 med AppLink er en mere avanceret version af Ford SYNC-teknologien. Den opdaterede version af softwaren giver dig mulighed for at styre dine forestrukne apps på din smartphone ved hjælp af stemmestyring, såvel som bilens audiosystemer, ratsstyreknapper, multifunktionelle display og midterkontrol.

Ford SYNC 1.1 med AppLink skaber en trådløs forbindelse mellem din mobiltelefon og bil, så du kan holde forbindelsen, være informeret og lade dig underholde, mens du er på farten. 

Læs mere om Ford SYNC 1.1 med AppLink, og opdag hvordan systemet virker. Teknologien giver dig mulighed for at få den bedst mulige køreoplevelse.

 • Hvis du vil bruge Ford SYNC med AppLink, skal du først downloade en SYNC AppLink-kompatibel app til din Android- eller iOS-smartphone og derefter parre og tilslutte enheden til bilen. 

  Er min telefon kompatibel? Find ud af det ved hjælp af værktøjet Mobil kompatibilitet .

  Bemærk: Det er ikke nødvendigt at parre iPhones via Bluetooth®Bluetooth Trademark med Ford SYNC med AppLink. iPhone-brugere skal tilslutte sig til SYNC's USB-port med et Apple USB-kabel. 

  Sådan gør du - trin for trin 

  1. Download en AppLink-kompatibel app (fx Spotify) fra den enten Google Play App Store eller Apple App Store, til din iOS- eller Android-smartphone.
  2. Tilslut din smartphone til bilens Ford SYNC med AppLink-system via Bluetooth® (til enheder med Android) eller USB-kabel (til iPhones).
  3. Vælg app'en enten fra menuen "Mobile Apps" eller ved at trykke på knappen "Voice" og sige app-navnet.
  4. App'en tilføjer kommandoer til Ford SYNC med AppLink, og disse kan åbnes ved hjælp af din stemme eller bilens audio- eller ratstyring.
  5. I Spotify kan du fx vælge en playliste ved hjælp af SYNC's stemmegenkendelse. Du behøver blot at sige "Choose playlist", sige navnet på playlisten, hvorefter Spotify starter, samtidig med at nummerets informationer vises på SYNC's display. Hvis du derudover på et tidspunkt har brug for hjælp, behøver du blot at sige “Spotify Help”, og Ford SYNC vi vise en liste over alle andre stemmekommandoer, der måtte være tilgængelige.

  Har kun brug for din tilladelse:

  Hvis du vil aktivere AppLink, skal du godkende et dataacceptskærmbillede, som vises første gang, du prøver at bruge systemet sammen med en enhed.

 • Sådan parrer du din mobiltelefon:

  1. Kontrollér, at Bluetooth® -funktionen på din mobiltelefon er slået til, før du starter søgningen.
  2. Tryk på ”PHONE”-knappen.
  3. Når audiodisplayet viser, at ingen telefoner er parret, skal du vælge muligheden for at tilføje ("add").
  4. Når en meddelelse om "begin pairing" vises i audiodisplayet, skal du søge efter SYNC på din mobiltelefon for at starte processen.
  5. Når du opfordres til det på displayet på din mobiltelefon, skal du indtaste den sekscifrede PIN-kode, der vises på radiodisplayet af Ford SYNC. Displayet viser, når parringen er gennemført.

  *Afhængigt af telefonens funktioner og markedet kan systemet spørge, om du ønsker at indstille denne mobiltelefon som den primære enhed (Ford SYNC forsøger automatisk at opnå forbindelse med den første mobiltelefon, den genkender ved bilens start).


 • Mange stemmekommandoer er de samme for alle apps. Fx når de åbnes og lukkes. Andre stemmekommandoer er forskellige for de enkelte apps, og det skyldes, at hver udvikler definerer specifikke kommandoer, AppLink skal reagere på. 

  Styring af apps med generelle stemmekommandoer


  1. Hvis du bruger iOS: Sørg for, at den app, du ønsker at bruge, kører i forgrunden, inden du starter kørslen. Dette er ikke nødvendigt i Android.

  2. Tryk på knappen "Voice" på rattet, og sig navnet på applikationen.

  3. For at se, hvilke mobile applikationer der er installeret på din mobiltelefon, skal du trykke på "Voice" og sige “List mobile apps”. Ford SYNC vil så opliste alle tilgængelige apps.

  Mens applikationen kører, skal du trykke på "Voice" og sige en hvilken som helst af de kommandoer, du normalt bruger til at styre applikationen. Du kan sige “Help <app'ens navn> for at få en liste over eventuelle kommandoer.

  For at skifte til en anden applikation, mens du bruger en app på Ford SYNC i kombination med din Android-smartphone, skal du trykke på knappen "Voice" og sige navnet på den app, du ønsker at åbne.

  For at stoppe applikationen skal du blot trykke på "Voice" og sige “Close <app'ens navn>." Dette lukker ikke app'en på din mobiltelefon, kun på SYNC.

 • Koster det noget at bruge AppLink?

  Nej. Hvis du har en app, der er kompatibel med AppLink, åben på din kompatible smartphone, opkræves der ingen yderligere gebyrer fra Ford. 

  Hvilke gebyrer opkræves der for mobile data, når jeg bruger AppLink?

  Der opkræves standarddatagebyrer. Ford er ikke ansvarlig for yderligere gebyrer, der måtte opkræves af din teleudbyder, når din bil sender eller modtager data igennem den tilsluttede enhed. Dette inkluderer alle yderligere gebyrer, der måtte opstå, hvis du kører i områder, der ligger uden for dit lokale/nationale netværk. 

  En gang imellem skal der sendes data fra AppLink til backend-serveren (fx VIN, SYNC-modulnummer, anonym brugerstatistik og fejlfindingsoplysninger). Disse opdateringer sker muligvis automatisk og kan udløse mindre gebyrer. 

  Påvirker AppLink app'ens funktion eller hastigheden af dataforbindelsen?

  Nej. Hvis du oplever en langsom dataforbindelse på mobiltelefonen, når du bruger apps uden for bilen, eller hvis apps fungerer dårligt, når du er væk fra bilen, kan du forvente den samme effekt, når du bruger AppLink. AppLink er kun en port til at forbinde kompatible applikationer med din bil. Den hverken forbedrer eller forringer effekten eller driften af din mobiltelefon. 

  Hvordan opretter Ford SYNC med AppLink forbindelsen til mobiltelefonerne?

  AppLink opretter forbindelsen med Android via Bluetooth®, g med Apple IOS ved hjælp af en ledning via USB. 

  Er mit nuværende Ford SYNC-system med automatisk nødopkald kompatibelt med AppLink?

  Da dette er et nyt system, er den originale Ford SYNC-hardware ikke kompatibel med AppLink og kan derfor ikke opgraderes.

  Hvem udvikler apps for AppLink?

  Applikationer vil blive udviklet af uafhængige "App Partners", der anvender Fords software-udviklingsværktøj. Disse App Partners skal overholde Fords hovedretningslinjer og krav til apps, der er kompatible med AppLink.

   Hvor kan jeg få disse apps?

  Der fås godkendte AppLink-applikationer til download hos Apple App Store og Google Play Store.

  Hvordan kan jeg kontrollere, hvilke apps der er kompatible med min mobiltelefon?

  For at se de kompatible, mobile applikationer på din mobil skal du trykke på "Voice" og sige "List mobile apps". Apps, der ikke kører på iPhone eller aldrig er blevet startet på Android, vises ikke. 

  Kan jeg foretage et opkald, mens jeg bruger en app på Ford SYNC?

  Ja. Du kan foretage et opkald, mens du kører en app, ved at trykke på "Voice"-knappen og sige “Call ” eller “Dial” og derefter sige nummeret.

Top