Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Motorcraft 5+ > Gratis før-syns-tjek

Bestå dit bilsyn første gang med før-synstjek

I EU (herunder Danmark) er det et lovkrav at få en autoriseret synshal til at syne din bil, så den overholder minimumsstandarderne for sikkerhed og skåner miljøet mest muligt. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til dit lokale Ford værksted inden det reelle bilsyn og aftaler et tidspunkt, hvorpå du kan få foretaget et gratis og uforpligtende før-synstjek. Får du foretaget et før-synstjek hos Ford, vil du ved forestående syn af bil være velvidende om, at din bil overholder de lovpligtige krav. Og hvis din bil mod forventning ikke skulle blive godkendt til det lovpligtige, periodiske syn, dækker dit lokale Ford værksted udgiften for omsynetTooltip. Det giver dig ro i maven.

x
motorcraft

Personbiler

gratis
motorcraft

Varebiler

gratis

Fordele ved at vælge en Ford forhandler

Du får direkte adgang til et flertal af fordele, når du vælger et autoriseret værksted fra Ford til at foretage et før-synstjek af din bil. Herunder har vi samlet en række af dem, så du har det fulde overblik:

 • Før-synstjek af din bil er både gratis og uforpligtigende
 • Hjælper dig og din bil med at overholde alle minimumsstandarder
 • Sørger for, at din Ford er i sikreste stand
 • Dit Ford værksted vil oplyse dig om eventuelle nødvendige reparationer
 • Eventuelle reparationer udføres naturligvis med Ford Prismatch og efter Ford forskrifter med godkendte reservedele
 • Med Ford kan du sikre, at de pågældende reparationer udføres i henhold til strenge normer af Ford uddannede teknikere ved brug af godkendte Ford reservedele. Dette sikrer, at din garanti ikke påvirkes og kan yderligere bidrage til at bevare din bils brugtvognsværdi
 • Dette sikrer, at din garanti ikke påvirkes og kan yderligere bidrage til at bevare din bils brugtvognsværdi
 • Alle disse fordele kan du få direkte adgang til – helt gratis. Du har intet at tabe ved at benytte Fords før-synstjek. Du er blot forberedt til din bils næste syn.

Kort oprids af regler for syn af bil i Danmark:

En almindelig personbil eller varebil bliver indkaldt af Trafikstyrelsen til det periodiske bilsyn ca. 4 år efter første indregistreringsdato og herefter skal der forestå et bilsyn hvert andet år. Efter færdiggjort syn af bil udleveres en synsrapport indeholdende den pågældende bils synsresultat. Heri er der fire mulige udfald: Godkendt, betinget godkendt, kan godkendes efter omsyn og ikke godkendt. Alt afhængigt af udfaldet, er der forskellige retningslinjer, som du bør følge. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Det er ikke muligt at få udsat sit bilsyn, efter fristen er udløbet. Overskridelse vil medføre en bødestraf. Det er derfor vigtigt, at din bil går i gennem så hurtigt som muligt.

Du kan se mere om netop din bil og bilsyn i SKATs Motorregister. Du kan også læse mere om generelle regler for syn af bil på færdselsstyrelsens hjemmeside.

Årsager til at din bil ikke klarer bilsyn

I forbindelse med syn af bil er der en række årsager til, at din bil enten kan blive betinget godkendt eller dømt til omsyn. Du kan læse mere om årsager til betinget godkendelse og omsyn herunder.

Syn af bil - betinget godkendelse

En betinget godkendelse under syn af bil betyder, at din bil er godkendt forudsat, at du foretager foreskrevne reparationer på bilen. Efter fejl og mangler er udbedret, er der ikke behov for yderligere kontrol før næste obligatoriske bilsyn. Bemærk, at køretøjet først er lovligt, når fejlene er udbedret. Herunder fremgår nogle af de typiske årsager til betinget godkendelse:

 • Manglede slidbane på dæk (minimum 1,6 mm.)
 • Defekt eller mangler på nummerplade
 • Defekt på én eller flere lygter
 • Defekt på for- og/eller bagrudevisker
 • Defekt horn

Er manglerne mere omfattende end ovenstående, vil din bil sandsynligvis dømmes til omsyn.

Omsyn af bil

Omsyn udløses, hvis det under syn af bil vurderes, at bilens sikkerhed ikke er i orden. Omsynet skal foretages inden for 33 kalenderdage. Du skal som ejer af bilen selv stå for betalingen. Herunder har vi samlet en række eksempler på årsager, der udløser omsyn:

 • Defekt parkeringsbremse
 • Rustangreb på bærende konstruktion
 • Udsynsslørende stenslag i glasset foran førersædet
 • Nedsat funktion eller fejl på bremser
 • Konstant lys fra kontrollampe

Der er langt flere årsager, der kan føre til betinget godkendelse eller omsyn i forbindelse med syn af bil. Derfor anbefaler vi, at du kommer forbi dit lokale Ford-værksted og får foretaget et gratis før-synstjek. Det kan give dig vished omkring de lovpligtige fejl og mangler, som din bil muligvis har.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top