Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service kampagner > Ford Service
Family waving at Ford employee

KONTAKTLØS. DIGITAL. TRYG

Ford Service – på en ny måde

Vi er her for at hjælpe

Hverdagen med COVID-19 stiller nye krav og forventninger til os alle og derfor har vi har introduceret en række forskellige services, som sikrer, at du får den bedste oplevelse når du besøger en Ford-forhandler. Fra digitale services og online booking, til en kontaktløs og afsprittet levering af din bil.  Vi sikrer, at service af din Ford er sikker, tryg og så nemt som muligt.

Clean ratail
Ford No touch campaign

Hente/bringe-service

Med vores hente/bringe-service kan vi servicere din bil  med et minimum af fysisk kontakt. Vi aftaler en tid, der passer dig, og så kommer vi og henter din bil og leverer den afsprittet retur.

Ford Video Check

Med Ford Video Check viser vi dig hvad der skal laves på din bil. En af vores dygtige teknikere laver en kort video med en gennemgang af din bils stand. Videoen bliver sendt direkte til dig og hvis der skal laves ekstra arbejde på bilen, vil teknikeren kontakte dig inden arbejdet udføres. På denne måde foregår alt digitalt, nemt og bekvemt for dig.

Ford Video Check
Woman putting keys into mail box

Kontaktløs nøgleaflevering

Når du skal aflevere din bil til service eller reparation, tilbyder vi forskellige kontaktløse muligheder for aflevering af din nøgle. For at minimere fysisk kontakt kan du hos alle vores forhandlere vælge enten at lægge den i en nøgleboks eller aflevere den direkte i en kuvert i indskrivningen.

Ford Økonomi Service 5+

Ford Økonomi Service 5+ tilbyder klare gennemskuelige priser uden skjulte ekstraomkostninger til alle Ford biler over 5 år. Og med vores kontaktløse, digitale og trygge service er du i gode hænder hos din Ford-forhandler.

Ford Economy service
Online Service Booking

Online Service Booking

Alle vores Ford-forhandlere tilbyder, at du kan bestille tid til service online. Det kalder vi for online service booking. Når du booker kan du samtidig tilkendegive hvis du ønsker en lånebil eller ønsker at benytte dig af vores hente/bringe-service. Det er  kontaktløst, digitalt og trygt.

MicronAir® Protect luftfilter

Det er vigtigt, at den luft du indånder i bilen er ren. Et MicronAir Protect luftfilter fra Ford sikrer ikke kun at dårlig lugt bliver fjernet, men filteret beskytter også mod skadelige stoffer. Filteret kan endda sikre 99,9% mod viraTooltip.

MicronAir® Protect Air Filter
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top