Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service kampagner > Efteraarskampagne
Seasonal Checks
Skift til vinterdæk nu

Skift til vinterdæk nu

Vi går efteråret i møde, og det betyder, at det er ved at være tid til dækskifte. Vinterdæk er vigtige for sikkerheden, da de er designet til at præstere optimalt i det danske efterårs- og vintervejr og giver en markant kortere bremselængde på våde og sne- og isglatte veje. Book en tid hos din nærmeste forhandler, så du kan køre trygt ind i efteråret.

Bagagerumsbakke – SPAR 20%

Efterår betyder regn og rusk - og beskidt fodtøj, når turen går til skoven eller stranden. Med en slidstærk og praktisk bagagerumsbakke passer du nemt på dit bagagerum i alt slags vejr.

Lige nu sparer du 20%Tilbuddet gælder til og med den 31. december 2021. på alle vores bagagerumsbakker, som fås til stort set alle modeller.

Bagagerumsbakke
Winter Check

Viskerblade - SPAR 20%

Det er vigtigt, at viskerbladene på din Ford er i optimal stand og løbende udskiftes, så sikkerheden altid er i top. Dine Ford viskerblade er monteret med en slidindikator, der viser, hvornår der er behov for at udskifte bilens viskerblade. Men den bedste indikation på, at de har brug for at blive udskiftet er, hvis de støjer og afsætter mærker på ruden.

Lige nu kan du spare 20% på alle viskerbladeTilbuddet.

Gummimåtter og stænklapper – SPAR 20%

Beskyt din bil mod snavs, småsten og mudder både indvendigt og udvendigt med et sæt gummimåtter eller stænklapper. Du sparer lige nu sparer 20%Tilbuddet gælder til og med den 31. december 2021..

Gummimåtter og stænklapper
Dashboard-kamera

Få tryghed med et Dashboard-kamera

Med et modelspecifikt originalt Ford Dashboard-kamera får du  videodokumentation i tilfælde af trafikuheld. Alle optagelser lagres sikkert og er tilgængelige når og hvor som helst. Optagelsesdataene bliver automatisk gemt på SD-kort i tilfælde af uheld, også ved parkeringsuheld.

Beskyttelse til bagkofanger

Pas på både din bil og din hund med et skridsikkert underlag og undgå ridser og snavs, når hunden skal ind og ud af bagagerummet. Underlaget passer til alle hundebure. 

Beskyttelse til bagkofanger
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top