Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service kampagner > Ford 100
Ford fejrer 100 år i Danmark

Ford i Danmark fylder 100 år i 2019

Det vil vi gerne fejre. Først og fremmest vil vi gerne hylde alle Ford ejere – og ikke mindst deres biler. De to første tilbud er kun starten. Gennem hele året vil vi overraske med gode tilbud og muligheder, der forkæler din Ford. Så hold øje med Ford.dk og vores Facebook-side, hvor vi løbende vil offentliggøre nye 100 års tiltag. Alle tilbuddene kan indløses hos din lokale Ford-forhandler, som du finder via knappen her:

 

Find din lokale Ford-forhandler

 

Ford Badge

Ny Ford oval – 100 kr.

Ovalen symboliserer løftet om ”Freedom to Mankind”, som Henry Ford formulerede det i de tidligere år. Det er ovalen, der binder biler, mennesker og virksomhed sammen.

Men selv det bedste holder ikke evigt. Det gælder også vores Ford oval. Derfor har vi i anledning af jubilæet besluttet at forære en ny Ford oval til alle de Ford biler, der trænger til en ny. Tilbuddet gælder i 100 dage, og alt, du skal betale, er 100 kr., så monterer dit lokale Ford-værksted den for dig. Og har du selv hænderne godt skruet på og gerne selv vil montere den nye oval, får du den ganske gratis.

Genopretning af rustgaranti – 100 kr.

Derudover har vi et særligt tilbud til de Ford ejere, der måtte være så uheldige at have mistet deres garanti mod indefrakommende rustgennemtæring. Den kan lige nu genoprettes for kun 100 kr. på alle landets Ford-værksteder.

Sammen med en servicerådgiver gennemgår I din bil, og du vil herefter få et skriftligt tilbud på eventuelle nødvendige reparationer, der skal udføres, for at kunne genetablere din Ford rustgaranti. Hvis der ikke er noget at udsætte på din Ford, genetablerer vi rustgarantien. Når garantien er genetableret, vil du modtage en kontrakt, som fremadrettet bør følge din bil.

Husk efterfølgende at overholde din årlige rustkontrol. Så øger du din Fords levetid.
 

*Begge tilbud gælder til og med d. 12. april 2019

Ford Service
Top