HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service og reparationer
Woman at the ford service

Fordele ved Ford Service

Autoriseret Ford service – Din Ford er i gode hænder 

På et autoriseret Ford værksted hjælper vores højtuddannede medarbejdere med at holde din Ford i den bedste stand og sikker at køre i, samtidig med at den opretholder sin gensalgsværdi.

Hos os er du sikker på, at de Ford-teknikere, der reparerer din bil, er uddannet af dem, der byggede den. Derfor er de specialiseret i at sørge for, at din Ford fortsat bevarer sit oprindelige sikkerhedsniveau i henhold til Euro NCAPs vurdering. Og vi bruger selvfølgelig udelukkende Ford originale reservedele, så din bil er sikret høj ydeevne, holdbarhed og ikke mindst sikkerhed. Husk, at når du overholder dine serviceeftersyn og rustkontroller opretholder du samtidig dine Ford garantier samt muligheden for kulance i bilens 3., 4 og 5. leveår. Kulance hos Ford betyder, at skulle der tilstøde reparationer efter den to årige basisgaranti er ophørt, kan dit Ford værksted, for loyale kunder, støtte udgiften til reparationen med op til 70%, afhængigt af alder/km.

 

Høj kvalitet og teknisk ekspertise

Kun et autoriseret Ford værksted har special-uddannede Ford-teknikere, Ford specifikke værktøjer og det nyeste digitale udstyr. Det betyder kortere tid på værksted via hurtig og præcis fejlfinding og som en ekstra bonus tjekker vi din bil for udestående software-opdateringer - både de sikkerhedsrelaterede og de almindelige systemtekniske.  

Nemt og bekvemt

Alle Ford værksteder tilbyder let tilgængelige serviceydelser via online platforme. Og når din bil er til service sender de dig et Ford Video Check, på mail eller sms, hvor de i en kort video gennemgår din bil for at gøre din serviceoplevelse så gennemskuelig og bekvem som muligt. 

Ekspert service til gode priser

Din tillid og samlede Ford service oplevelse er det vigtigste for os. Via personlig servicerådgivning stræber vi efter at være der for dig altid og skulle uheldet være ude er Ford Assistance blot et opkald væk. Med Ford Service er du altid sikret vejhjælp i hele Europa og kan altid blive bugseret til dit eget foretrukne Ford værksted. Som en ekstra tryghed har alle Ford værksteder Prismatch på både service og reparationer. 

Reparationer til din Ford i alle aldre

Selvom din Ford bliver ældre har den stadig brug for ekspertise og pleje. Vores økonomi service og reparationer sørger for at din Ford 5 år+ stadig er i de bedste hænder og tilmed til yderst favorable og konkurrencedygtige priser. 

Service and Maintenance Plans

Vedligeholdelse

Den rigtige vedligeholdelse får din Ford til at holde længere. Når du besøger et autoriseret værksted, vil du hurtigt opleve, at vi ved, hvordan din Ford skal behandles.
Du bør få din Ford serviceret efter enten kilometertal eller årlige intervaller (alt efter hvad der kommer først) for at holde den i sin bedste stand. På vores autoriserede værksteder opdaterer vi desuden din bils software i forbindelse med servicering, når den er tilgængelig. Se din bils serviceintervaller her.

Europæisk vejhjælp

Uanset om du før har benyttet Ford service og uanset din bils alder, får du helt automatisk op til 24 måneders vejhjælp til din Ford (afhængigt af bilens serviceinterval), hver gang du får din bil serviceret på et autoriseret Ford værksted.
Det gælder blandt andet reparation på stedet, bugsering til autoriseret Ford værksted, mulighed for erstatningsbil i forbindelse med rejse og meget, meget mere.

Roadside Assistance
Gratis Servicerådgivning

Gratis Servicerådgivning

Vi ønsker, at din Ford serviceoplevelse skal være let, gennemsigtig og overskuelig. Vi tilbyder derfor gratis servicerådgivning på vores autoriserede værksteder, så du kan få et endnu bedre værkstedsbesøg – hver gang. På den måde kan du få din bil diagnosticeret, når det passer dig, uden at du skal bekymre dig om omkostningerne forbundet med gennemgangen af din bil.

Du kan derfor tage på besøg hos et af vores autoriserede værksteder og få en professionel gennemgang af din Ford. Gennemgangen foretages af en af vores dygtige servicerådgivere, og hos Ford giver vi dig også mulighed for at følge med i din bils værkstedsbesøg fra din sofa med Ford Video Check.

Tjek din forsikring

6 ud af 10 danskere ved ikke, hvordan deres forsikringsselskabs vilkår er omkring brugen af reservedele.

Vi anbefaler, at din bil repareres med originale reservedele og efter fabrikkens forskrifter efter en skade.

Såfremt du ønsker din bil repareret med originale reservedele bør du tjekke din forsikringspolice.

Service and Maintenance Plans
Ford employee inspecting clipboard next to car tyre

Reparationskvalitet

På et autoriseret værksted sikrer vi en høj reparationskvalitet efter fabrikkens foreskrifter. Vi holder din Ford kørende og tilbyder fremragende service – også når du har brug for reparationer.
Eksempelvis anvendes udelukkende Ford-godkendte reservedele i forbindelse med udskiftning af skadede dele. 

Vi anvender desuden en række avancerede reparationsmetoder på vores autoriserede værksteder. Det gælder blandt andet for reparation af ruder og udbedring af mindre buler. Vores innovative teknologier kommer dig til gode, når du vælger et autoriseret værksted til reparation og servicering af din Ford. 

I tilfælde af en ulykke

I tilfælde af en ulykke kan nogle få enkle regler være en stor hjælp til alle bilister. Du bør afspærre ulykkesområdet, tænde katastrofeblinkene og sætte din advarselstrekant op.
Der kan i nogle tilfælde også være behov for at anvende førstehjælp, hvis der er tilskadekomne i forbindelse med ulykken.

In case of an accident
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top