Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service og reparationer
Service and Repair

Service og reparationer

Autoriseret værksted – Din Ford i gode hænder

På et autoriseret Ford værksted hjælper vores højtuddannede medarbejdere med at holde din Ford i den bedste stand og sikker at køre i samtidig med, at den opretholder sin gensalgsværdi. Du kan forvente værdi for pengene og Ford-godkendte reservedele af høj kvalitet fra de mennesker, der kender din bil bedst.

På et autoriseret værksted er du sikker på, at de Ford-teknikere, der reparerer din bil, er uddannet af dem, der byggede den. Derfor er de klædt godt på til at sørge for at din Ford fortsat bevarer sit oprindelige sikkerhedsniveau i henhold til Euro NCAPs vurdering. Og vi bruger selvfølgelig Ford-godkendte karosseridele, så din bil er sikret den bedste ydeevne, holdbarhed og ikke mindst sikkerhed.
Hvis du anvender et autoriseret værksted, og du overholder dine serviceintervaller på bilen, opretholdes fabriksgarantien. Vi sørger for at fremsende en indkaldelse til dig, når det er tid til, at din bil skal serviceres. I forbindelse med reparation af skader er det vigtigt at vide, at du som kunde har ret til at vide, om din police indeholder frit værkstedsvalg – læs mere om det her. Uanset hvilken Ford du ejer og uanset, hvilket forsikringsselskab du bruger, skal vi nok få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt og med et minimum af besvær for dig. Det kan betale sig at benytte et autoriseret værksted til din Ford – læs mere om det her på siden.

Kvalitet og teknisk ekspertise

Kun en Ford forhandler/autoriseret Ford reparatør har uddannede Ford teknikere.

De har Ford-specifikke værktøjer og det nyeste digitale udstyr, specialfremstillet til at servicere din Ford.

Bekvemmelighed

Vi kender din Ford.

Derfor tilbyder vi den rigtige service og det rigtige tilbehør sammen med førsteklasses reparationer med mulighed for let og overskuelig finansiering med Ford Service Card.

Kundepleje

Din tillid er det vigtigste for os. Vores Ford forhandlere/autoriserede reparatører er der altid for dig og din bil, og de stræber efter at levere den bedste service for at holde din Ford i sin bedste stand. Vi informerer dig på forhånd om, hvad der skal gøres, og hvor meget det vil koste.

Reparationer af 5+ biler

Når din Ford bliver ældre, kan det være nødvendigt med mere pleje. Med Ford Motorcraft tilbyder vi reservedele af høj kvalitet, service og reparationer til meget overkommelige priser.

Service and Maintenance Plans

Vedligeholdelse

Den rigtige vedligeholdelse får din Ford til at holde længere. Når du besøger et autoriseret værksted, vil du hurtigt opleve, at vi ved, hvordan din Ford skal behandles.
Du bør få din Ford serviceret efter enten kilometertal eller årlige intervaller (alt efter hvad der kommer først) for at holde den i sin bedste stand. På vores autoriserede værksteder opdaterer vi desuden din bils software i forbindelse med servicering, når den er tilgængelig. Se din bils serviceintervaller her.

Serviceaktiveret vejhjælp

Uanset om du før har benyttet Ford service og uanset din bils alder, får du helt automatisk op til 24 måneders vejhjælp til din Ford (afhængigt af bilens serviceinterval), hver gang du får din bil serviceret på et autoriseret Ford værksted.
Det gælder blandt andet reparation på stedet, bugsering til autoriseret Ford værksted, mulighed for erstatningsbil i forbindelse med rejse og meget, meget mere.

Roadside Assistance
Gratis Servicerådgivning

Gratis Servicerådgivning

Vi ønsker, at din Ford serviceoplevelse skal være let, gennemsigtig og overskuelig. Vi tilbyder derfor gratis servicerådgivning på vores autoriserede værksteder, så du kan få et endnu bedre værkstedsbesøg – hver gang. På den måde kan du få din bil diagnosticeret, når det passer dig, uden at du skal bekymre dig om omkostningerne forbundet med gennemgangen af din bil.

Du kan derfor tage på besøg hos et af vores autoriserede værksteder og få en professionel gennemgang af din Ford. Gennemgangen foretages af en af vores dygtige servicerådgivere, og hos Ford giver vi dig også mulighed for at følge med i din bils værkstedsbesøg fra din sofa med Ford Video Check.

Tjek din forsikring

6 ud af 10 danskere ved ikke, hvordan deres forsikringsselskabs vilkår er omkring brugen af reservedele.

Det er afgørende for din bils sikkerhed, at den bliver repareret med originale reservedele og efter fabrikkens forskrifter.

Derfor bør du tjekke din forsikringspolice, så du er sikker på, at din Ford fortsat er sikker.

Service and Maintenance Plans
Ford employee inspecting clipboard next to car tyre

Reparationskvalitet

På et autoriseret værksted er du garanteret en høj reparationskvalitet. Vi holder din Ford kørende og tilbyder fremragende service – også når du har brug for reparationer.
Eksempelvis anvendes udelukkende Ford-godkendte reservedele i forbindelse med udskiftning af skadede dele. Det garanterer, at din Ford forbliver en Ford – hele vejen igennem.
Vi anvender desuden en række avancerede reparationsmetoder på vores autoriserede værksteder. Det gælder blandt andet for reparation af ruder og udbedring af mindre buler. Vores innovative teknologier kommer dig til gode, når du vælger et autoriseret værksted til reparation og servicering af din Ford. 

I tilfælde af en ulykke

I tilfælde af en ulykke kan nogle få enkle regler være en stor hjælp til alle bilister. Du bør afspærre ulykkesområdet, tænde katastrofeblinkene og sætte din advarselstrekant op.
Der kan i nogle tilfælde også være behov for at anvende førstehjælp, hvis der er tilskadekomne i forbindelse med ulykken.

In case of an accident
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top