Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service og reparationer
Service and Repair

Service og reparationer

Din Ford er i gode hænder

Vores højtuddannede medarbejdere hjælper med at holde din Ford i den bedste stand og sikker at køre i samtidig med, at den opretholder sin gensalgsværdi. Du kan forvente værdi for pengene og reservedele af høj kvalitet fra de mennesker, der kender din bil bedst.

Hos os er du sikker på, at de Ford-teknikere, der reparerer din bil, er uddannet af dem, der byggede den. Derfor er de klædt godt på til at sikre, at din Ford fortsat er en sikker bil og sørge for, at den bevarer sit oprindelige sikkerhedsniveau i henhold til Euro NCAPs vurdering. Og vi bruger selvfølgelig originale Ford karosseri deleTooltip, så din bil er sikret den bedste ydeevne, holdbarhed og ikke mindst sikkerhed.
I forbindelse med reparation af skader er det vigtigt at vide, at du som kunde har frit værkstedsvalg – også selvom dit forsikringsselskab oplyser, at du skal benytte deres fordelsværksteder. Uanset hvilken Ford du ejer og uanset, hvilket forsikringsselskab du bruger, skal vi nok få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt og med et minimum af besvær for dig. Det kan betale sig at benytte et autoriseret Ford-værksted – læs mere om det her på siden.

9 fordele når du vælger et autoriseret værksted

Kvalitet og teknisk ekspertise

Kun en Ford forhandler/autoriseret Ford reparatør har uddannede Ford teknikere.

De har Ford-specifikke værktøjer og det nyeste digitale udstyr, specialfremstillet til at servicere din Ford.

Bekvemmelighed

Vi kender din Ford.

Derfor tilbyder vi den rigtige service og det rigtige tilbehør sammen med første klasses reparationer og overkommelige forsikrings og finansieringspakker.

Kundepleje

Din tillid er det vigtigste for os. Vores Ford forhandlere/autoriserede reparatører er der altid for dig og din bil, og de stræber efter at levere den bedste service for at holde din Ford i sin bedste stand. Vi informerer dig på forhånd om, hvad der skal gøres, og hvor meget det vil koste.

Reparationer af 5+ biler

Når din Ford bliver ældre, kan det være nødvendigt med mere pleje. Med vores Ford Motorcraft tilbyder vi reservedele af høj kvalitet, service og reparationer til meget overkommelige priser.

Service and Maintenance Plans

Vedligeholdelse

Den rigtige vedligeholdelse får din Ford til at holde længere. Du bør få din Ford serviceret efter enten kilometertal eller årlige intervaller (alt efter hvad der kommer først) for at holde den i sin bedste stand.

Serviceaktiveret vejhjælp

Uanset om du før har benyttet Ford service og uanset din bils alder, får du helt automatisk op til 24 måneders vejhjælp til din Ford (afhængigt af bilens serviceinterval), hver gang du får din bil serviceret på et autoriseret Ford værksted.Tooltip

Roadside Assistance
Tyres

Dækoplysninger

Dine dæk er din eneste kontakt med vejen – og hvert dæk berører et område, der stort set svarer til størrelsen af din hånd. Det bedste sted at få de rette dæk til din bil er din lokale Ford forhandler eller autoriserede reparatør.

Reparationskvalitet

Vi holder din Ford kørende og tilbyder fremragende service, når du har brug for reparationer.

Ford employee inspecting clipboard next to car tyre
In case of an accident

I tilfælde af en ulykke

I tilfælde af en ulykke kan nogle få enkle regler være en stor hjælp til alle billister.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top