Home > Ejere > Service og vedligeholdelse > Service og reparationer > Tjek din forsikring
Der er nogle ting, du selv kan vælge. Tjek din forsikring – for en sikkerheds skyldTjek din forsikring

Der er nogle ting, du selv kan vælge.
Tjek din forsikring – for en sikkerheds skyld

Der er mange ting i livet, som du ikke selv vælger, men du kan vælge et forsikringsselskab, som ikke bruger uoriginale eller brugte reservedele, når din bil skal repareres efter en skade. At reparationen udføres efter Fords forskrifter samt brug af originale dele til din Ford er vigtigt af flere grunde. For det første er delene med til at opretholde bilens høje sikkerhedsniveau. Bruger værkstedet uoriginale/brugte dele, når de reparerer din bil, kan det påvirke bilens Euro NCAP rating. Altså bliver din bil mindre sikker, end den var, da den blev produceret. F.eks. kan sikkerhedsteknologier som Acive City Stop stoppe med at virke, hvis der monteres en uoriginal rude på din Ford.

Det samme gør sig gældende, hvis delene ikke bliver monteret efter fabrikkens forskrifter. Det kan f.eks. resultere i en øget indtrængningsdybde, hvis bilen bliver påkørt fra siden. På den måde bliver både du og dine medpassagerer mere udsat end tidligere – men forskellen kan ofte ikke ses med det blotte øje. I de fleste tilfælde vil bilen se ud som før skaden. Derudover vil brugte/uoriginale dele såvel som området omkring skaden ikke være omfattet af bilens garanti mod gennemtæring.

Vidste du at:

  • 6 ud af 10 danskere ikke ved, hvordan deres forsikringsselskabs vilkår er omkring brugen af reservedele.
  • Næsten 3 ud af 4 danskere ikke ved, at nogle forsikringsselskaber forbeholder sig retten til at bede autoværkstedet om at benytte uoriginale eller brugte dele for at udbedre en skade.

    *Tallene er baseret på en repræsentativ spørgeskemaundersøgelse udfyldt af 1.042 respondenter. Undersøgelsen er foretaget af Mindshare Danmark på vegne af Ford Motor Company.

Derfor er det vigtigt, at du tjekker din forsikringspolice, så du er klar over, hvordan dit forsikringsselskab forholder sig til dig og din bil. Selv når din Ford repareres på et autoriseret Ford-værksted, kan dit forsikringsselskab have ret til at få din bil lavet med uoriginale eller brugte dele.

Vi anbefaler derfor, at du gennemgår din forsikringspolice, så du ved, hvordan du er stillet – for en sikkerheds skyld.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top