Ford commercial vehicles in delivery garage

VI HJÆLPER MED AT OPTIMERER FORRETNINGEN

FORD PRO™ - DET HANDLER OM PRODUKTIVITET

HVAD ER FORD PRO™?

Ford Pro™ samler alt, hvad du har brug for, ét sted.

Vores mission er enkel: Vi er her for at gøre det så nemt og gnidningsfrit som muligt at optimere driften af dine erhvervskøretøjer.

Vi kan give dig en komplet kommerciel flådeløsning, og du har fleksibiliteten til at vælge de elementer i Ford Pro, du har brug for – fra at finde de rigtige køretøjer til en række intelligent flådestyringssoftware, vedligeholdelse af køretøjer og finansieringstjenester. Alt er nemt forbundet. Alt dette hjælper med at øge køretøjets oppetid og maksimere din virksomheds produktivitet.

HVAD ER FORD PRO™?

I bund og grund er Ford Pro™ en one-stop-shop. Bag kulisserne arbejder flere facetter sammen for at holde alt kørende.

Man using Ford Pro intelligence in a warehouse

FORD PRO™ INTELLIGENCE™

Ford Pro™ Intelligence™ er en række softwareapplikationer, der giver adgang til data og synlighed i realtid på alle dine flådebiler.
Vi omsætter live data om køretøjers tilstand og telematik til brugbare oplysninger, og derigennem hjælper vi dig med at forbedre køretøjets oppetid og driftssikkerhed, administrere din flåde og forbedre den samlede produktivitet.
Afhængigt af flådens størrelse og specifikke krav giver forskellige smartphone-apps og softwareplatforme – herunder Ford Telematics, Ford Telematics Essentials og FordPass Pro1 – dig adgang til en bred vifte af vigtige produktivitets- og optimeringsværktøjer og -abonnementer.

Ford mechanic servicing a Ford

FORD PRO™ SERVICE

Er forpligtet til at maksimere din bils oppetid, sænke dine omkostninger og øge produktiviteten, når det passer dig.
Bedre beslutninger og hurtigere behandlingstid gennem dedikeret, datadreven support fra vores Transit Center-forhandlere og FORDLiive centre, som gør administrationen af dine tilsluttede Ford erhvervskøretøjer så effektiv som muligt.
Og nyd godt af en række specialfunktioner, herunder udvidede åbningstider, inspektion samme dag, mobilserviceTooltip, Ekspres Service og nem adgang til online servicebooking.

Mere om service

Man checking Fin Simple financing software

FORD PRO™ FIN SIMPLE™

Løft din virksomhed til nye højder
Ford Pro™ Financing tilbyder en flådefinansieringsoplevelse – en forsikringspakke til både køretøjer og tjenester samt nem, finansiel administration.
Med direkte adgang til fleksible kreditbevillinger og forenklede løsninger har vi gjort det nemmere end nogensinde at lease eller købe dine arbejdskøretøjer.

Workers charging an E-Transit

FORD PRO™ VEHICLES™

Ford Pro™ erhvervskøretøjer er udviklet til at maksimere din virksomheds produktivitet og er således udstyret med brugervenlige funktioner samt digitale tjenester, som alle er designet til at opfylde dine specifikke forretningskrav.
Ford Pro™ har gjort det hurtigt og enkelt for os, at finde det rigtige Ford erhvervskøretøj til dig, eller opbygge dette til dine ønskede specifikationer.
Uanset om du ønsker en fuldelektrisk, benzin-, diesel- eller hybridmodel, står vores varebilseksperter klar til at vejlede dig.
Hvis du har brug for noget mere skræddersyet, hjælper vores Ford forhandlere dig igennem hvert trin i opbygningsprocessen.

Udforsk køretøjer

HVORFOR FORD PRO™?

Lad os skære ind til benet. Det er fint at tale om "skræddersyede løsninger", "intelligent software" og "integrerede tjenester" ... men hvad hjælper Ford Pro™ dig egentlig med?

Detail of Ford logo oval badge

BYG DIN FLÅDE

Køb og finansier køretøjer, der passer til dine specifikke, forretningsmæssige behov.

Man using FORDLiive on a laptop

REDUCÉR NEDETIDEN

Hold styr på vedligeholdelsen med køretøjets live overvågningssoftware.

Ford Transit driving in city

OVERVÅG KØRETØJER

Overvåg bilens og chaufførens adfærd  med Ford Pro™ Telematics-applikationer.

Ford commercial vehicle being checked at service point

OPTIMÉR PRODUKTIVITETEN

Maksimér køretøjets oppetid  med nye service- og vedligeholdelsesmuligheder.

Close up on hand with mobile phone

ADMINISTRÉR OPLADNING

Planlæg og overvåg fuldelektrisk opladning af køretøjet med E-Telematics.

Woman with dog checking fleet finances

KONTROLLÉR FINANSIERING

Anbring køretøjer, opbygninger, garantier og serviceomkostninger på ét sted.

UDFORSK FORD PRO™ VEHICLES™

Range of Ford conversions

FORD PRO™ OPBYGNINGER

Hvis du har brug for en opbygning til din virksomhed, er Ford Pro™ parat med en enkel løsning.

Fra ladopbygninger med og uden tip, Boxlift-opbygninger, køle-opbygninger, kørestolsbruger-køretøjer, busser og meget mere ... Vi har en række arbejdsklare Ford varebilsopbygninger, som står til rådighed i dag.

Har du brug for noget, der er lidt mere specialiseret, kan vores Ford forhandlere anbefale den rette opbygningspartner blandt vores store netværk af opbyggere.

Mere om opbygninger

FORDLIIVE

Hvis din bil ikke kører, holder din forretning også stille.

FORDLiive er en integreret portefølje af produkter og services, der er designet til at maksimere din tilsluttede Ford varebils produktive uptime.

Via data-drevet teknisk support får vores Ford-teknikere mulighed for at træffe bedre beslutninger om vedligehold af dine biler, og ventetiden bliver kortere, så du kan holde din forretning kørende.

Læs mere

Person checking managing fleet on computer

Links til mere information