FordLiive

FORDLIIVE

Tilsluttet opstartssystem

FORDLIIVE

HJÆLPER FORD MED AT HOLDE BÅDE DINE BILER OG DIN FORRETNING I TOPFORM

Hvis din bil ikke kører, holder din forretning også stille.

Alle nye Ford Pro-køretøjer inkluderer FORDLiiveTooltip, en gratis tilsluttet oppetidstjeneste, der hjælper dig med at holde dine køretøjer operationelle og på vejen.

Med FORDLiive kan tilsluttede kunder minimere downtime ved at se oplysninger om køretøjets tilstand via FordPass, og samtidig kan vores værksteder bruge de samme intelligente oplysninger.

Det betyder, at inden din bil kommer til værkstedet, har dit værksted allerede identificeret, hvad der skal laves samt hvad der i fremtiden skal laves og så kan I sammen planlægge, hvornår det passer dig bedst - så du kan holde din forretning kørende. Derudover kan dit værksted planlægge den nødvendige bestilling af reservedele og tekniske support, der er behov for, så arbejdet kan udføres uden unødvendige forsinkelser for dig.

Men FORDLiive er mere end en datatjeneste. Vores dedikerede og dygtige medarbejdere I vores Ford Transit Erhvervscentre supporterer på daglig basis vores erhvervskunder og sikrer, at de får alt fra teknisk rådgivning til de nødvendige reservedele, så din forretning altid er kørende.

Og vi stopper ikke her. Ford bruger tilstandsdata for tilsluttede køretøjer til at overvåge tendenser i køretøjets tilstand for at identificere og afhjælpe kvalitetsproblemer hurtigere, hvilket betyder, at vi hjælper med at minimiere downtime for vores kunder.

FordLiive connected uptime system
man in high viz jacket in building site looking at his mobile phone with FordPass Pro

VÆR PÅ FORKANT MED DE SMARTE LØSNINGER

Alle kunder i en tilsluttet erhvervsbil kan nu nyde godt af en række smarte funktioner, der holder deres biler i topform.

Vores Ford Transit Erhvervscentre kan få adgang til masser af sundhedsdata omkring din bil (når du har givet tilladelse til det), så de kan give dig den bedste rådgivning, forudse kommende vedligeholdelsesbehov og forkorte leveringstiden.

Og med et FordPass Connect modem får vores erhvervskunder også en lang række smarte features, der holder deres forretning kørende.

Find ud af mere

FORD SERVICE PRO

Ford Pro ServiceTM er Fords løfte til vores erhvervskunder om at reducere downtime for dine erhvervsbiler, nedbringe omkostningerne og generelt gøre det nemt for dig. Drag fordel af en række specialfunktioner, herunder udvidede åbningstider, ekspresservice og nem adgang til online service booking.

Find ud af mere

alt