FordLiive

FORDLIIVE

Tilsluttet opstartssystem

FORDLIIVE

HJÆLPER FORD MED AT HOLDE BÅDE DINE BILER OG DIN FORRETNING I TOPFORM

Hvis din bil ikke kører, holder din forretning også stille. Via data-drevet teknisk support får vores Ford-teknikere mulighed for at træffe bedre beslutninger om vedligehold af dine biler, og ventetiden bliver kortere, så du kan holde din forretning kørende. FORDLiive er en integreret portefølje af produkter og services, der er designet til at maksimere din tilsluttede Ford varebils produktive uptime.

Når vores kunder og Transit Centre er registreret hos FORDLiive via FordPass Pro, får de adgang til de samme oplysninger om intelligent vedligehold. Det betyder, at inden din bil kommer til værkstedet, har dit værksted allerede identificeret, hvad der skal laves samt hvad der i fremtiden skal laves og så kan I sammen planlægge, hvornår det passer dig bedst - så du kan holde din forretning kørende. Derudover kan dit værksted planlægge den nødvendige bestilling af reservedele og tekniske support, der er behov for, så arbejdet kan udføres uden unødvendige forsinkelser for dig.

Men FORDLiive er mere end en datatjeneste. Vores dedikerede og dygtige medarbejdere I vores Ford Transit Erhvervscentre supporterer på daglig basis vores erhvervskunder og sikrer, at de får alt fra teknisk rådgivning til de nødvendige reservedele, så din forretning altid er kørende.

FordLiive connected uptime system
man in high viz jacket in building site looking at his mobile phone with FordPass Pro

VÆR PÅ FORKANT MED DE SMARTE LØSNINGER

Alle kunder i en tilsluttet erhvervsbil kan nu nyde godt af en række smarte funktioner, der holder deres biler i topform.

Vores Ford Transit Erhvervscentre kan få adgang til masser af sundhedsdata omkring din bil (når du har givet tilladelse til det), så de kan give dig den bedste rådgivning, forudse kommende vedligeholdelsesbehov og forkorte leveringstiden.

Og med et FordPass Connect modem får vores erhvervskunder også en lang række smarte features, der holder deres forretning kørende.

Find ud af mere

FORD SERVICE PRO

Ford Pro ServiceTM er Fords løfte til vores erhvervskunder om at reducere downtime for dine erhvervsbiler, nedbringe omkostningerne og generelt gøre det nemt for dig. Drag fordel af en række specialfunktioner, herunder udvidede åbningstider, ekspresservice og nem adgang til online service booking.

Find ud af mere

alt