Ford Service Pro

FORD PRO™
SERVICE 

FORD PRO™ SERVICE

VI HOLDER DIG KØRENDE

Når det kommer til service, vedligeholdelse og reparationer til dine Ford erhvervsbiler, skal du ikke lede længere.

Ford Pro™ Service er tilgængelig fra alle vores Ford Transit Erhvervscentre og er vores løfte om service, der er designet til at minimere værkstedstiden, besvær og omkostninger.

Et Ford Transit Erhvervscenter har alt det specialiserede udstyr, værktøjer og uddannelse til at håndtere alt service, vedligeholdelse og reparationsarbejde på Ford varebiler. De bruger det nyeste diagnoseudstyr, som kan finde ud af, hvor en evt. fejl på din varebil er.

Og med udvidet og fleksible åbningstider sørger vi for at få din bil tilbage på vejen i optimal stand så hurtigt som muligt.

 

Find forhandler

Woman using smart maintenance support

FORDPASS PRO

Det er altid godt at vide, hvis der er forhindringer forude. Både på vejen, men også med din varebil. Det kan app'en FordPass Pro hjælpe dig med.

Læs mere

VI STÅR KLAR MED EN PASSENDE ERSTATNINGSBIL

Hvis vi ikke kan få din varebil færdig samme dag, står vi klar med en passende erstatningsbil, så du kan holde din forretning kørende, mens vores Ford uddannede teknikere arbejder på din varebil.

Woman collecting a replacement van

VI TILPASSER OS DIT SKEMA

Ford mechanic at a dealership with extended hours

FLEKSIBLE ÅBNINGSTIDER

Alle Ford Transit Erhvervscentre har fleksible og udvidet åbningstider. Det er sådan vi sørger for at arbejde efter dit skema og ikke vores. Vores diagnose udstyr er specialdesignet til at finde næsten enhver fejl på din varebil, og stille den skarpeste diagnose.

Ford mechanics doing an express service

EKSPRES SERVICE

Drag fordel af vores hidtil hurtigste service – du får det hele på den halve tid. Vi sætter flere teknikere på din varebil, så du hurtigere kan komme ud at køre igen. Dit Ford Transit Erhvervscenter har mulighed for at arrangere forskellige serviceydelser, for at gøre dit værkstedsbesøg så nemt og bekvemt som muligt. De kan enten hente din bil inden et service eller en reparation og aflevere bilen hos dig igen. De kan også sørge for, at du bliver bragt hen til din ønskede destination, mens serviceeftersynet står på. På den måde kan du holde din forretningen kørende, mens din Ford varebil holder stille.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide