Home > Finansiering > Ford Credits produkter > Finansering - privatkunder > Ford Billån

FORD BILLÅN

Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Ford Credit tilbyder finansierings-løsninger, der passer til stort set alle bilkøberes behov i forbindelse med køb af både nye og brugte personbiler, varebiler og firmabiler.

Rent praktisk foregår det ved, at din Ford-forhandler sender en online ansøgning til os. Vi behandler denne og giver din Ford-forhandler besked herefter.

Fordele ved et Ford Credit-billån

Et Ford Credit-billån kan sammensættes på flere forskellige måder, alt efter hvor meget du har i udbetaling, og om du vælger et billån med eller uden sikkerhed i din bil. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente.

Med et Ford Credit-billån får du udover lån til ny bil også disse muligheder:

 • Indfri dit lån - når som helst uden ekstra omkostninger
 • Samme dag, som du ansøger, får du svar – ofte allerede inden for ganske få minutter.
 • Lavere rentesatser end banken tilbyder: Vores rentesatser er som regel langt lavere end bankernes, og langt de fleste kunder vil spare mange tusinde kroner med et lån hos os.

Hvis du lægger minimum 20% af bilens pris i udbetaling, kan vi tage pant i bilen, og derfor skal vi som udgangspunkt ikke have husstandens årsopgørelser for at kunne godkende din låneansøgning. En låneansøgning, der sendes online fra forhandleren, er det eneste, vi har behov for.

Under ”Byg din Ford” finder du en finansieringsberegner, hvor du kan indtaste udbetaling og se en månedlig ydelse på den valgte Ford.

Lån uden pant i bilen

Ved et lån uden pant sparer du stempel- og tinglysningsomkostninger, som er forbundet med det ejendomsforbehold, som vi tinglyser som pant i bilen.

Hvis du som køber kan forevise en positiv årsopgørelse, vil du i langt de fleste tilfælde kunne spare tinglysningsomkostningerne og dermed flere tusinde kroner. Billån uden pant i bilen kræver forevisning af husstandes seneste positive årsopgørelser.

Lån uden udbetaling

Hos Ford har du mange gode finansieringsmuligheder. Blandt andet har du mulighed for at finansiere din nye Ford uden udbetaling - på denne måde er du i stand til hurtigt at finansiere dit transportbehov. Et lån uden pant kræver forevisning af husstandens seneste positive årsopgørelse. Kontakt din Ford-forhandler for mere information.

Kontakt Ford Credit

Det er din lokale Ford-forhandler, der kan fortælle dig mere om dine muligheder for at låne til en ny bil. Her får du også hjælp til beregning af finansiering af netop din nye Ford. Her kan du finde din nærmeste Ford-forhandler.

Hvis du allerede har et lån hos Ford Credit, og hvis du har spørgsmål til det, står Ford Credit-kundeservice klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på tlf. 43 48 07 77 eller via vores elektroniske kontaktformular. Vores åbningstider er mandag – torsdag kl. 10.00 til 16.00 og fredag kl. 10.00 til 15.30.

SNS iPad choose

Produktsammenligning - hvilken finansieringsløsning er den bedste for dig? Se muligheder og fordele her:

Produktsammenligning

 • Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB.

  Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 43 48 07 77 eller email. Telefonerne er åbne mandag til fredag i tidsrummet 9.00 – 15.00.

  Hvor kan jeg klage?

  Hvis du ikke er tilfreds med Ford Credits behandling af din sag, kan du sende en skriftlig klage til os:

  Ford Credit
  Att.: Operations Manager
  Borupvang 5D-E
  2750 Ballerup

  Hvis du ønsker at klage over vores håndtering af din klage, skal du kontakte Forbrugerklagenævnet under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
  Carl Jacobsens Vej 35
  2500 Valby 

  Online
  http://www.forbrug.dk

Top