FORD CREDIT – FINANSIERING UDEN OMVEJE

Behovet for en ny bil kan hurtigt opstå, og når det gør, er det vigtigt, at der er gode finansieringsmuligheder. Måske står du i den heldige situation, at der skal være plads til en mere på bagsædet, eller også ønsker du blot ny teknologi, forbedret komfort og dermed større køreglæde. Hvad end grunden måtte være, så er det vigtigt at sikre den bedste finansiering, som er til at finde ud af, og en finansieringspartner, du kan stole på.

Ford Credit tilbyder transparente og fair finansierings-løsninger, der passer til stort set alle bilkøberes behov i forbindelse med køb af både nye personbiler, varebiler og firmabiler samt brugte biler.

Smiling man

FINANSIERING FOR PRIVATKUNDER

Hvis du er privatkunde har vi de to nedenstående finansieringsløsninger. Vi anbefaler at du tager en snak med din Ford-forhandler, for at finde den løsning der passer dig bedst.

 

Læs mere her

Two men sitting across from each other at a dealership

FINANSIERING FOR ERHVERVSKUNDER

Ford Credit kan tilbyde finansieringsløsninger – uanset behovet i din virksomhed. Har du brug for erhvervsleasing til din næste firmabil, så kan Ford Credit hjælpe dig godt på vej.

 

Læs mere her

Person with mobile phone

Få din byttepris

Skift din nuværende bil ud med en ny Ford. Udfyld formularen og få en estimeret byttepris fra din lokale Ford-forhandler.

 

Anmod om byttepris

 • Finansiering via Ford Credit (Santander Consumer Bank)

  Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 21 90 60  eller email. Telefonerne er åbne mandag til fredag i tidsrummet 9.00 – 15.00.

  Hvor kan jeg klage?

  Hvis du ikke er tilfreds med Ford Credits behandling af din sag, kan du sende en skriftlig klage til os:

  Ford Credit
  Stamholmen 149, 5. sal.
  2650 Hvidovre

  Hvis du ønsker at klage over vores håndtering af din klage, skal du kontakte Nævnenes hus.

  Nævnenes Hus
  Toldboden 2
  8800 Viborg 

  Online
  http://www.naevneneshus.dk