FINANSIERING PRIVATKUNDER

Hvis du er privatkunde har vi de to nedenstående finansieringsløsninger.  Vi anbefaler at du tager en snak med din Ford-forhandler, for at finde den løsning der passer dig bedst.

FORD CREDIT BILLÅN

Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Ford Credit tilbyder finansieringsløsninger i samarbejde med Santander, der passer til stort set alle bilkøberes behov i forbindelse med køb af både nye og brugte personbiler, varebiler og firmabiler.

Din Ford-forhandler vil sende en online ansøgning til os, som vi behandler. Du kan efterfølgende få svar direkte hos din Ford-forhandler.

FORDELE VED ET FORD CREDIT-BILLÅN

Et Ford Credit-billån kan sammensættes på flere forskellige måder, alt efter hvor meget du har i udbetaling, og om du vælger et billån med eller uden sikkerhed i din bil. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente.

Med et Ford Credit-billån får du udover lån til ny bil også disse muligheder:

 • Indfri dit lån - når som helst uden ekstra omkostninger
 • Samme dag, som du ansøger, får du svar – ofte allerede inden for ganske få minutter.
 • Lavere rentesatser end banken tilbyder: Vores rentesatser er som regel langt lavere end bankernes, og langt de fleste kunder vil spare mange tusinde kroner med et lån hos os.

LÅN UDEN PANT I BILEN

 • Ved et lån uden pant sparer du stempel- og tinglysningsomkostninger, som er forbundet med det ejendomsforbehold, som vi tinglyser som pant i bilen.
 • Hvis du som køber kan forevise en positiv årsopgørelse, vil du i langt de fleste tilfælde kunne spare tinglysningsomkostningerne og dermed flere tusinde kroner. Billån uden pant i bilen kræver forevisning af husstandes seneste positive årsopgørelser.

LÅN UDEN UDBETALING

 • Hos Ford har du mange gode finansieringsmuligheder. Blandt andet har du mulighed for at finansiere din nye Ford uden udbetaling - på denne måde er du i stand til hurtigt at finansiere dit transportbehov. Et lån uden pant kræver forevisning af husstandens seneste positive årsopgørelse. Kontakt din Ford-forhandler for mere information.

KONTAKT FORD CREDIT

Det er din lokale Ford-forhandler, der kan fortælle dig mere om dine muligheder for at låne til en ny bil. Her får du også hjælp til beregning af finansiering af netop din nye Ford. Her kan du finde din nærmeste Ford-forhandler.

Hvis du allerede har et lån hos Ford Credit, og hvis du har spørgsmål til det, står Ford Credit-kundeservice klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på tlf. 70 21 90 60  eller via kundeservice@fordcredit.dk. Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 9.00 – 15.00.

FORD PRIVATLEASING FAQs

Privatleasing med Ford Credit

Når du privatleaser din bil gennem Ford får du billeasing helt uden bekymringer. Hvis du er træt af uforudsete værkstedsregninger, forhandling af pris ved køb af ny bil og ikke mindst bekymret for at få den rigtige pris for din gamle bil - så er Ford Privatleasing noget for dig. Du får en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedlig leasingydelse, der dækker de reelle omkostninger, som er forbundet med at køre i en personbil.

Se alle de aktuelle privatleasingpriser:

PRIVATLEASINGPRISER

FORDELE VED PRIVATLEASING – KORT OG GODT:

 • En fast månedlig ydelse i hele perioden for din leasing
 • Lav udbetaling og budgetsikkerhed
 • Ingen udgifter til service
 • Ingen bekymringer om værditab
 • Nem tilbagelevering af bilen

For flere fordele, kontakt din lokale Ford-forhandler

FORD CREDIT PRIVATLEASING – OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPRØGSMÅL I FORBINDELSE MED PRIVATLEASING

Vi ved, at privatleasing kan give anledning til en masse spørgsmål. Derfor har vi samlet de spørgsmål, vi hyppigt møder i en FAQ nedenfor.

LEASINGAFTALE

Prisen på privatleasing af bil sættes blandt andet ud fra løbetid og kilometer. Løbetiden er fast på 36 måneder, men du skal vælge hvor mange kilometer pr. år, du regner med at køre. Din forhandler kan hjælpe dig med dette.

SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE MED PRIVATLEASING

Aftalen dækker forskriftsmæssig service og nødvendig vedligeholdelse i hele perioden. Skader og slitage, som skyldes forkert anvendelse af bilen, dækkes ikke med billeasing. Service og reparationer bliver udført på et autoriseret Ford-værksted.

TILBAGELEVERING AF PRIVATLEASET BIL

Ca. 40 dage før udløb af aftalen om privatleasing bil, vil du modtage et brev som forklarer, hvor bilen skal afleveres. Såfremt du ved aflevering af bilen har kørt færre kilometer end det aftale, får du refunderet underkilometer jf. din leasingkontrakt. Hvis bilen har kørt flere kilometer end det aftalte, vil du blive opkrævet satsen jf. din kontrakt.

OPSIGELSE AF LEASINGAFTALE

Du kan tidligst opsige billeasing-aftalen, når der er gået 11 måneder fra aftalens start. Aftalen skal opsiges skriftligt og med løbende måned + 1 måned. Indbetalt ekstraordinær leasingydelse refunderes ikke.

FORSIKRING MED PRIVATLEASING AF BIL

En privatleaset bil skal være kasko- og ansvarsforsikret.

HVORDAN ER JEG STILLET, HVIS MIN PRIVATLEASEDE BIL TOTALSKADES?

Undgå at miste din førstegangsydelse: Ford Forsikring sikrer, at du ikke mister den førstegangsydelse, du betalte ved indgåelse af leasingaftalen, hvis din bil bliver totalskadet eller stjålet. Det eneste krav er, at bilen var fabriksny ved kontraktstart, og at leasingaftalen er af min. 12 måneders varighed. Du får refunderet din førstegangsydelse med maks. 25.000 kr. det første år, 15.000 kr. det andet år, 10.000 kr. det tredje år og 7.000 kr. det fjerde år.

UDVIDET DÆKNING AF BILLEASING MED FORD FORSIKRING - LEASING SUPER

Hvis du vælger at forsikre din bil hos Ford Forsikring, kan du tegne en Leasing Super-dækning. Leasing Super udvider bilens kaskoforsikring med en dækning på op til 25.000 kr. af leasingaftalens indskud. Hør mere hos din Ford-forhandler.

PRIVATLEASING AF BIL MED GRØN EJERAFGIFT

Du modtager selv opkrævningen direkte fra staten og betaler denne selv.

KAN DU OVERTAGE BILEN EFTER PRIVATLEASING?

Når du leaser en bil er der ikke mulighed for at overtage bilen hverken i løbet af perioden eller ved udløb.

PRODUKTSAMMENLIGNING

Her kan du se muligheder og fordele ved vores forskellige finansieringsløsninger. Vi anbefaler dog, at du også tager en snak med din Ford-forhandler, som kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Erhverv

 
FORD CREDIT BILLÅN
FORD CREDIT PRIVATLEASING
Kan min Ford-forhandler klare alt det praktiske? Ja Ja
Ejer jeg min bil? Ja Nej
Hvor gammel må bilen være? Op til 12 år gammel med pant og ingen alder uden pant Kun fabriksnye biler
Hvor lang er løbetiden? Løbetid op til 96 måneder 36 måneder
Hvor stor er udbetalingen?
Lån med pant: Min. 20%
Lån uden pant: fra 0%
Afhænger af modellen
Er den månedlige ydelse fast?
Ja
Ved variabel rente reguleres lånets løbetid i tilfælde af renteændringer. I særlige tilfælde kan ydelsen stige.
Ja
Er renten fast eller variabel?
Du kan vælge mellem fast eller variabel rente Leasing-aftale
Hvad sker der med bilen ved kontraktens udløb? Du ejer bilen ved kontraktens udløb Når du leaser en bil, er der ikke mulighed for at overtage bilen hverken i løbet af perioden eller ved udløb.
Er der et kilometermax? Nej Ja – fastsættes sammen med din Ford-forhandler
next
prev