Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Explorer PHEV

NY FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

KOMMER SNART

Den nye Ford Explorer er udviklet med præcision, så du får den ultimative køreoplevelse i din nye SUV. Slående, dristigt design. Robust offroad-styrke. Avancerede teknologier til førerassistance og en sofistikeret plug-in hybrid transmission, der giver en perfekt kombination af ydeevne og effektivitet.

I EN KLASSE FOR SIG

Den nye Ford Explorer er bygget til styrke, komfort og effektivitet. Hver eneste detalje er velovervejet for at sikre en følelse af luksus, uanset om du kører i byen eller i et mere udfordrende terræn. Avanceret hybrid elektrisk teknologi hjælper dig med at udforske verden mere lettere end nogensinde.

Ford Explorer PHEV grå set skråt bagfra
Ford Explorer plug in hybrid i rød

Sofistikeret hybrid teknologi

Den nye Ford Explorer er den største, mest raffinerede og mest effektive SUV fra Ford, der nogensinde er solgt i Europa. Det er også vores første SUV, der fås som plug-in hybrid. En avanceret plug-in hybrid motor arbejder sammen med en 3,0-liters, V6, turboladet EcoBoost-motor for at levere 450 HK og enestående effektivitet. Motoren er parret med en intelligent 10-trins automatisk gearkasse for at levere den bedste køredynamik.

Kompromisløs effektivitet

Det avancerede plug-in hybrid transmissionssystem maksimerer effektiviteten uden at give afkald på den styrke, du kræver af en Ford SUV. Et intelligent firehjulstræk sender kraft til hjulene med mest trækkraft for at forbedre grebet, uanset hvor du kører. Dette er kombineret med et nyt Terrain Management System, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy Explorers ydeevne til at passe til de nøjagtige forhold og terræn. Når du kører i byen, arbejder smarte systemer som Auto Start/Stop og en Active Grille Shutter med hybridtransmissionssystemet for at reducere emissionerne og holde dine ture til tankstationen på et minimum.

Ford Explorer PHEV digital instrumentgruppe
Rød Ford Explorer PHEV med åben bagklap der viser det 2.274 store bagagerum

Al den plads, du har brug for

Den nye Ford Explorer har plads til hele syv personer, der kan sidde i luksus og komfort. Et omhyggeligt udformet interiør og topmoderne teknologi hjælper med at gøre alle dine og familiens ture til en fornøjelse. Selv med hver plads optaget, er der plads til to hele sæt golfkøller bag tredje række. Hvis du folder sæderne ned, er der et stort bagagerumrum på 2.274 liter, så du nemt kan medbringe det du har brug for, til en weekendtur eller længere eventyr. Med den nyeste version af SYNC 3, et indbygget FordPass Connect-modem samt et B&O-lydsystem vil du glæde dig lige så meget til turen derhen som til destinationen i sig selv. 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top