Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Focus ST

DEN HELT NYE FORD FOCUS ST

KOMMER PÅ MARKEDET JUNI 2019

Lavet til høj ydeevne

Med en ny, mere kraftfuld motor, sportstunet ST-affjedring og smart tilsluttet teknologi. Den helt nye Focus ST kommer snart, og den er skabt til at levere den ultimative Focus køreoplevelse.

Den helt nye blå Ford Focus ST parkeret set forfra

Ren køreglæde

Dette er Focus, som du aldrig har set den før. Den helt nye Focus ST er designet til præcision, så den er endnu mere kraftfuld, reagerer hurtigere og er sjovere at køre end nogensinde før. Den 2,3-liters EcoBoost-benzinmotor forventes at frembringe et imponerende drejningsmoment på 420 Nm og en effekt på 280 HK. Det er nok til at gå fra 0-100 km/t på kun 6,0 sekunder. Og en ny, fintunet affjedring giver dig mulighed for virkelig at blive ét med vejen, hvor du oplever større kontrol og oplivende køredynamik.

Intelligent ydeevne

Dette er ikke bare den mest kraftfulde og mest lydhøre Focus ST. Det er også den mest intelligente. Så snart du sætter dig bag rattet og godt til rette i RECARO Performance-sæderne, vil du være omgivet af en masse avancerede teknologier, der øger køreoplevelsen på hele turen. Et valgfrit FordPass Connect-modem* leverer trafikopdateringer i realtid**, advarsler om bilens tilstand og giver dig endda mulighed for at låse bilen og låse den op selvom du ikke er i nærheden af bilen. Et B&O-lydsystem på 675 watt og 10 højttalere sikrer, at alle sange, du lytter til, lyder præcis som tiltænkt af kunstneren.

Den helt-nye Ford Focus ST set indefra
Den helt nye blå Ford Focus ST set udefra bagfra

Maksimal kontrol

For første gang indeholder den helt nye Focus ST en elektronisk begrænset differentiel slip. Denne avancerede teknologi er blevet udviklet med henblik på at maksimere trækkraften og levere bedre ydeevne og stabilitet. Systemet analyserer konstant din hastighed, svingning og vejforholdene og sender derefter automatisk drejningsmoment, hvor det er nødvendigt. Dette sikrer, at hjulet med den største trækkraft, får den største styrke til at give dig kontrol og kraft, når du skifter vejbane, på krævende vejoverflader eller accelererer gennem sving på banen.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top