Ford E-Transit front vie parked with fleet

ELEKTRIFICERET VIRKSOMHED

NY FORD E-TRANSIT

Den viste model er en Ford E-Transit

Kommer i 2022

De viste billeder er ikke i overensstemmelse med EU-specifikationen

Konvertering af chassis (køretøjet længst til venstre) tjener udelukkende som illustration

 

 

  •  
    MAKS LASTEEVNE
  •  
    MAKS BRUTTOBELASTNING (EKSKL. PASSAGERER)
  • miles
    RÆKKEVIDDE PÅ EL
  • Hold mig opdateret

100% ELEKTRISK. INGEN KOMPROMISSER.

En ny Transit er på vej. Bygget til at være så hårdfør, funktionsdygtig og alsidig end nogensinde før. Og nu også med nul-emissioner under kørslen. E-Transit er den nyeste tilføjelse til Fords voksende familie af elektrificerede køretøjer, og den indvarsler en ny æra for den ikoniske Transit van.

Den batteridrevne van på 400 volt, 67 kWh, er designet til at hjælpe din virksomhed med at blomstre, samtidig med den opfylder sine mål for bæredygtighed og giver op til 317 km rækkevidde på en enkelt opladningTooltip.

Den elektriske motor sikrer, at du altid har adgang til miljøzoner. Og Pro Power On Board giver dig mulighed for at bruge det indbyggede 2,3 kW/230 volt-stik til at bruge dine værktøjer, uanset hvor du er.

E-Transit fås i 2 højde- og 3 længdevarianter og tilbyder op til 15,1 kubikmeter varerum.

Så uanset dine krav er der en konfiguration, der kan hjælpe dig med at elektrificere din virksomhed.  

 

Ford E-Transit being charged by man

KØRSEL HELT UDEN CO2-UDLEDNING

Ikke alene kan du drage fordel af en reduktion på omkring 40%Tooltip af dine vedligeholdelsesomkostninger sammenlignet med dieselkøretøjer, men da E-Transit er et elektrisk køretøj, udledes der slet ikke CO2 under kørslen**. Dette giver dig mulighed for at køre gennem miljøzoner og kan også hjælpe din virksomhed til at opfylde sine mål for bæredygtighed og CO2-reduktion. Og du kan øge miljøfordelene ved at bruge en leverandør af vedvarende energi, når du genoplader din bil.

Ford E-Transit driving through residential street

STILLE YDEEVNE

E-Transit har en lydløs elektrisk motor, der giver dig mulighed for at arbejde hvor som helst på et hvilket som helst tidspunkt. Uanset om du arbejder om natten eller leverer tidligt om morgenen, sørger den elektriske van for, at den lokale støjforurening holdes på et minimum.

Man using power tools outside Ford E-Transit

PRO POWER ON BOARD

Med det store elektriske batteri giver E-Transit dig mulighed for at bruge dit værktøj, uanset hvor arbejdet fører dig hen. Pro Power On Board leveres som ekstraudstyr og leverer 2,3 kW effekt uden behov for en generator. Så du kan ganske enkelt tilslutte dine boremaskiner, save, bærbare computere eller andet til en 230-volts stikkontakt og gå i gang.

INGEN KOMPROMISER MED KAPACITETEN

Den intelligent designede E-Transit leverer emissionsfri kørsel uden at gå på kompromis med Transits legendariske kapacitet. Batteriet er anbragt under varerummet for at maksimere pladsen. Så med et udvalg af 3 længder og 2 højder har du mellem 9,5 og 15,1 kubikmeter varerumsvolume, som kan transportere op til 1.616 kg lastTooltip. Og med en elektrisk skydedør (ekstraudstyr) og bagdøre i fuld højde med LED lys (ekstraudstyr) er det også nemt at få adgang til din last.

Ford E-Transit showing interior loadspace
Ford SYNC 4 screen close up

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4A er et skyforbundet kommunikations- og underholdningssystem. Med skyforbindelse tilbyder SYNC 4 en mere avanceret ruteplanlægning og talegenkendelse. Mens de trådløse opdateringer sikrer, at din vans grænseflade er i konstant udvikling. Og med trådløs smartphoneintegration, styring af elkøretøjets opladning, en ny 12” berøringsskærm samt mange andre ting kan du opleve en ny verden af konnektivitet med SYNC 4. 

Depot charging graphic

DEPOTOPLADNING

Vi kan give dig hardware og software, så du nemt kan genoplade din flåde  af elektriske køretøjer sidst på ​​dagen. Vi kan installere et opladningspunkt i dine lokaler, der kan oplade din E-Transit fra 0 – 100 % på lidt over 8 timerTooltip.

Public charging graphic

OPLADNING PÅ OFFENTLIGE STEDER

Uanset hvor dit arbejde fører dig hen, bør det være ubesværet at oplade din E-Transit. Vores hurtigt voksende FordPass-opladningsnetværk vil have mere end 150.000 offentlige opladningssteder i hele Europa i 2021. Og de højeffektive, hurtige opladningsstationer fra IONITY vil have 400 steder hver med flere opladningssteder. 

Home charging graphic

OPLADNING DERHJEMME

Det er lige så nemt at oplade E-Transit derhjemme som at tilslutte din smartphone og det er en enkel måde at sikre, at varevognen er klar til at køre, når du selv er det. Alternativt kan du installere en Ford Connected Wallbox i dit hjem for at drage fordel af større bekvemmelighed og hurtigere opladningstider.

Tryk på linket her for at få mere information