Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Kuga

DEN HELT NYE FORD KUGA

KOMMER FORÅRET 2020

Den helt nye Ford Kuga er skabt til at kombinere elegant styling og robust kapacitet, alt sammen drevet af effektiv plug-in hybrid motor. Raffineret, moderne design udenpå. Nem at tilpasse og alsidig plads indvendigt. Det bedste af alting i én pakke

Den helt nye Ford Kuge Plug-in Hybrid i rød der kører over en bro

Frihed til bare at køre

Intelligent aktiv fartpilot holder dig kørende i den hastighed, du vælger. Registrerer den indbyggede sensor en forankørende bil, sænker den automatisk bilens fart, så der holdes en sikker afstand. Når den forankørende bil er væk, accelererer den nye Kuga automatisk igen op til den valgte hastighed. Lane Keeping-systemet forhindrer, at du utilsigtet kommer ud af kørebanen. Dermed bliver de lange ture endnu sjovere.

Det bedste fra begge verdener

Uanset hvad destinationen er, bruger den helt nye Kuga Plug-in Hybrid to strømkilder til at få dig derhen endnu mere effektivt end før. Med en avanceret elektrisk gearkasse kan du køre de korte ture med nul CO2-udslip og oplade alle de steder, hvor du har adgang til el-nettet. Ved længere ture sikrer den 2,5 liters Duratec-benzinmotor, at du kan køre så langt som du nu skal, og hjælper med at genoplade batteriet undervejs. Denne Plug-in Hybrid leverer det bedste fra begge verdener.

Den helt nye Ford Kuga Plug-in Hybrid i rød der lader op derhjemme
A hand with mobile phone with FordPass App

Åbn op for en verden af tilslutning

Den helt nye Kuga er nu tilgængelig med et indbygget FordPass ConnectFordPass Connect -modem, der giver dig en hel række nye funktioner, der løfter dine ture til det næste niveau. Få 4G LTE Wi-FiWiFi Hotspot til op til ti enheder, send destinationer direkte fra din telefon til din bils navigation og få real-time trafikopdateringerLive traffic på hele turen. Avancerede fjernfunktioner giver dig mulighed for at styre og endda overvåge din helt nye Kuga fra hvor som helst. Brug din telefon til at finde din bil, åbne og låse dørene og endda starte motoren (hvis den har automatgear), så den kan varme lidt op på de kolde vintermorgener, inden du sætter dig til rette.

Fleksible sæder tilpasser sig dine behov

Den helt nye Kuga er designet til at være klar til alt, med et dynamisk nyt indvendigt design, der giver dig ultimativ frihed og tilpasser sig enhver tur. Har du brug for mere plads i bagagerummet til en lang tur, eller foretrækker du luksus med ekstra benplads bagi? De fleksible bagsæder glider frem eller tilbage, så de passer til dit behov, så du ikke oplever problemer med at medbringe alle de ting, du har brug for.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top