Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Ranger

NY FORD RANGER

KOMMER EFTER SOMMEREN 2019

Endnu mere kraftfulde og effektive motorer. En avanceret ny 10-trins gearkasse. Og smartere, mere tilsluttet teknologi. Den nye Ford Ranger er her, og det er en målrettet naturkraft.

New Ford Ranger interior transmission view

Et sofistikeret 10-trins automatgear

Med et avanceret nyt 10-trins automatgear leverer den nye Ranger en belønnende acceleration samt en fremragende brændstofeffektivitet. Den bruger også adaptiv skiftplanlægning i realtid, hvilket gør det muligt for gearkassen at tilpasse sig skiftende forhold ubesværet. Så uanset om du kører på motorvejen eller klarer svært off-road terræn, vil du altid være i det rigtige gear på det rigtige tidspunkt.

Avanceret ny motorteknologi

Med en række 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer af næste generation er den nye Ranger mere kraftfuld, mere effektiv og har lavere udledning end nogensinde før. Med tre motorer til rådighed, der tilbyder op til 213 HK og et moment på 500 Nm, kan du helt sikkert finde én, der passer til dig. Og uanset hvilken motor du vælger, opfylder de alle de meget strenge Euro 6,2-standarder.

New Ford Ranger interior LCD screen

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang er den nye Ranger tilgængelig med et indbygget FordPass ConnectRanger FV FPC-modem. Det smarte system giver en række fordele, der er så nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du før har klaret dig uden. Disse omfatter 4G LTE Wi-FiRanger FV Wi-Fi hotspot med tilslutning af op til ti enheder og trafikopdateringer i realtid Ranger FV SYNC 3 leveret direkte til din bils navigationssystem. Avancerede fjernbetjeningsfunktioner gør det også muligt for dig at kontrollere og overvåge din Ranger, ligegyldigt hvor du befinder dig. Du kan bruge din telefon til at lokalisere din Ranger og låse dørene.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top