Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler
Home > Fremtidige modeller > Ny Tourneo Custom

NY FORD TOURNEO CUSTOM

KOMMER SNART

Gennemtænkte detaljer

Den nye Tourneo Custom har plads til op til 9 – der alle kommer til at sidde i de mest komfortable sæder.

Den rummelige kabine gør selv de lange rejser komfortabel for alle.

Grey Ford Tourneo Custom
Ford Tourneo Custom spacious interior

Læn dig tilbage, slap af, og nyd turen

For at give dig den ultimative fleksibilitet i at konfigurere passagersæderne som det ønskes, er den nye Ford Tourneo Custom den første i klassen der tilbyder seks individuelle sæder, der kan konfigureres alt efter behov.

Så hvad enten du og dine passagerer vil rejse i en limousineagtig atmosfære, skal have plads til en masse baggage eller ønsker at sidde i en konferencelignende sædeopstillig, er det muligt i den støjsvage kabine, der oser at luksus så snart I træder ind.

Avancerede teknologier 
for dit velvære og din komfort

Tourneo Custom fås med et bredt udvalg af intelligente førerassistancefunktioner. Intelligent hastighedskontrol bruger for eksempel kameraet til genkendelse af trafikskilte for at registrere den aktuelle fartgrænse (når aktiveret). Systemet justerer din fartbegrænser for at holde dig inden for den pågældende grænse. Systemet Cross Traffic Alert advarer dig, hvis det registrerer modkørende trafik, når du bakker ud fra en parkeringsplads og har ringe udsyn. Systemet Blind Spot Information advarer dig, hvis det registrerer køretøjer, som skjules af din blinde vinkel. Den adaptive fartpilot er til stede for at gøre kørslen mindre stressende. Indstil din ønskede hastighed hvorefter den adaptive fartpilot tilpasser sig en forudindstillet afstand til det forankørende køretøj. Hvis sensorerne registrerer langsommere trafik længere fremme, sænker din Tourneo Custom automatisk farten. Når trafikken igen bevæger sig, sættes farten atter op til den forvalgte hastighed.

Ford Tourneo Custom interior with steering wheel and SYNC 3
Ford Tourneo Custom SYNC 3 navigation system

SYNC 3. For en ubesværet håndfri oplevelse

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan også bruge berøringsskærmen i farver på 8" med knibe- og strygebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Teknologien opretter også forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone. Live Traffic kan også hjælpe dig med at undgå trafikpropper. Og du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten."

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top