Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Tourneo Custom PHEV

NY FORD TOURNEO CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Bygget til effektivitet. Bygget til komfort.

Den nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) er bygget med det formål at hjælpe med at transportere passagerer endnu mere effektivt end før. Smart hybridteknologi hjælper med at holde CO2-udledning på et minimum. Det intelligente design skaber et raffineret og elegant interiør, som alle kan nyde.

New Tourneo Custom PHEV
Ny Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid Ecoboost benzin motor

Det bedste fra begge verdener

Den nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid har to strømkilder, der hjælper dig og dine passagerer med at komme derhen, hvor de skal, mere effektivt end nogensinde før. En avanceret elektrisk motor gør dig i stand til at køre kortere ture uden CO2-udledninger. Og på længere ture starter den 1,0-liters EcoBoost-motor, der har vundet flere priser, for at sikre, at du kan køre så langt, som du ønsker. Dens teknologi er designet til at maksimere effektiviteten uden at gå på kompromis med den pålidelighed og fleksibilitet, du forventer i en Tourneo.

Nem opladning

Plug-in-hybridbilen kan oplades overalt, hvor du har adgang til elnettet. Når bilen er fuldt opladet, kan du køre op til 56 km alene med elmotoren. Det er nok til de fleste korte køreture i byen uden at bruge brændstof. Når du er ved at løbe tør for strøm, forlænger motoren ikke kun rækkevidden, men hjælper også med at genoplade batteriet. Tourneo bruger også en smart selvopladende teknologi, såsom regenerativ bremsning, til at sende strøm tilbage til den elektriske motor. Når den er tilstrækkeligt opladet, kan du skifte tilbage til elektrisk kørsel, så du sparer penge og reducerer forureningen.

Opladning af den nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid
Ny Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid passagerkabine

Rejs altid på business-class

Den nye Tourneo Custom Plug-in Hybrid maksimerer effektiviteten uden at gå på kompromis med rummeligheden, komforten eller fleksibiliteten. Bagsæderne kan rykkes rundt forskellige konfigurationer for at maksimere benpladsen eller bagagerummet. Du kan endda skabe konferencelignende siddepladser, når dine passagerer har brug for plads til at holde møde eller arbejde sammen på anden måde. Premium-stoffet overalt giver en ekstraordinær god komfort, uanset hvor du sidder. Og den udsøgte sans for detaljer sikrer en raffineret oplevelse på alle ture.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top