Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Transit Chassis Cab

DEN NYE FORD TRANSIT CHASSIS

Den nye Ford Transit chassis den ultimative, hvad angår Transit-fleksibilitet. Bilen kan skræddersys til dine specifikke forretningsmæssige behov, uanset om du har brug for en ladvogn, tippelad, kølevogn eller nærmest hvad som helst. Uanset dine krav er dette den stærkeste, mest pålidelige og mest holdbare Transit chassis nogensinde.

Alsidig, pålidelig og effektiv

Den nye Transit chassis er dit rullende kontor. Derfor er den bygget til komfort og robusthed, styrke og effektivitet og vigtigst af alt, pålidelighed.

New Ford Transit Chassis Cab detail of frame

Pålidelighed møder alsidighed

Den nye Transit chassis er det ultimative inden for pålidelighed. Køretøjet er designet til præcision for at sikre, at uanset dine unikke krav har du en perfekt base, hvorfra du kan skabe et skræddersyet køretøj. Og med en lastekapacitet på 2.863 kg er dette et køretøj, der er designet til at gøre hvert arbejde nemt.

Avanceret ny motorteknologi

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit chassis mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Med fire ydelser til rådighed, der tilbyder op til 185 HK og et moment på 415 Nm, kan du helt sikkert finde én, der passer til dig. Uanset hvilken én du vælger, opfylder hver motor også de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder.

New Ford Chassis Cab EcoBlue engine model
New Ford Transit Chassis Cab trailing another car

Teknologi med formål

Den nye Transit ladvogn er fyldt med avanceret teknologi for at hjælpe dig med at arbejde smartere og mere effektivt. F.eks. justerer den elektriske servostyring sig til skiftende forhold for at gøre styring let og nemt ved lave hastigheder og mere stabilt ved højere hastigheder. Mens adaptiv fartpilot hjælper med at gøre lange ture på motorvejen mindre trættende og mere økonomiske. Og med selektive køretilstande, herunder Normal, Glat, Mudder, Træk og den nye EcoMode, kan du skræddersy, hvordan Transit arbejder, så den passer perfekt til opgaven.

Din nøgle til en mere forbundet verden

Den nye Transit chassis er nu tilgængelig med et FordPass Embedded-modemFordPass Connect Modem 2019. Systemet åbner op for en række fordele, herunder etl 4G Wi-FiWi-Fi hotspot med op til ti enheder, så du og dine passagerer altid kan være på nettet. Systemet kan også levere trafikopdateringerFordPass with Live Traffic i realtid til dit SYNC 3-navigationssystem, hvilket hjælper dig med at undgå kødannelser og finde den hurtigste rute til din destination. Du kan endda overvåge dit køretøjs tilstand og modtage meddelelser, hvis systemet registrerer, at vedligeholdelse er påkrævet. 

A hand with mobile with FordPass App on screen and Chassis Cab
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top