Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Transit Connect

NY TRANSIT CONNECT  

PÅ MARKEDET I 2018

Med et nyt udseende, omfattende opdateret interiør og mere avancerede teknologier end nogensinde før, er den nye Transit Connect i den grad forbedret hvad angår komfort og sikkerhed.

Transit Connects holdbarhed og funktionalitet forbliver uændrede. Men dette er nu en usædvanlig sofistikeret kompakt varebil udstyret med nye førerassistance teknologier, hvoraf mange er nye. Nogle hjælper føreren med at holde sig tilsluttet omverdenden, håndfrit, andre med at hjælpe med at kontrollere og overvåge hastigheden, og endda med at beskytte fodgængerne foran bilen. 

Nye motorteknologier har også forbedret brændstoføkonomien og emissioner, og dermed reduceret driftsomkostningerne.

Din virksomheds nye ansigt

Med et nyt udseende, omfattende opdateret interiør og mere avancerede teknologier end nogensinde før, er den nye Transit Connect i den grad forbedret hvad angår komfort og sikkerhed.

New Blue Ford Transit Connect
Genkender og reagerer på trafikskilte

Hjælper dig med at overholde fartgrænsen

Den nye Transit Connect kommer nu med intelligent farttilpasning, som er designet til at hjælpe dig med at overholde gældende fartgrænser, så du kan koncentrere dig om kørslen. Systemet til genkendelse af trafikskilte registrerer automatisk den aktuelle fartgrænse (når aktiveret), og så justerer systemet automatisk din maksimale hastighedsindstilling til netop den grænse.

SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 6” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk

SYNC 3: Stemme- og berøringsstyret tilslutning
Adskillelse med lastluge

Plads til lange genstande via lastlugen

I alle versioner med dobbelt passagersæde lader en opfindsom lastluge i adskillelsen dig transportere genstande, der er op til 3 m lange, i versioner med kort akselafstand (L1) og op til 3,4 m lange i versioner med lang akselafstand (L2). Adskillelsen har en lastluge i bunden, som du kan skubbe lange genstande igennem til et opbevaringsområde under det forreste passagersæde. Bag adskillelsen er der plads til to europaller (i L1) eller 2,4 x 1,2 m materialeplader (i L2).

Et system, der kan hjælpe med at beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer biler og mennesker, som befinder sig på vejen foran. Det kan endda registrere fodgængere, der er ved at krydse køretøjets vej. Systemet advarer dig, hvis det registrerer en potentiel kollision, og hvis du ikke reagerer, vil det bremse automatisk. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t.

Pre-Collision med fodgængergenkendelse
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top