Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler
Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Transit Custom

Nyt look. Nyt udstyr. Nye muligheder.

Masser af plads og masser af stil

Mere alsidig, effektiv og praktisk end nogensinde før. Den nye Transit Custom er et køretøj, du vil være stolt af at eje og altid glad for at arbejde med og køre i.

Grey Ford Tourneo Custom
New Ford Transit Custom interior with SYNC 3 touchscreen

Intelligente næste generations-teknologier:
for dit velvære og din komfort

Med Transit Custom har du muligheden for at få en række intelligente førerassistancefunktioner. Intelligent hastighedskontrol bruger for eksempel kameraet til genkendelse af trafikskilte for at registrere den aktuelle fartgrænse (når aktiveret). Systemet justerer din fartbegrænser for at holde dig inden for den pågældende grænse. Systemet Cross Traffic Alert advarer dig, hvis det registrerer modkørende trafik, når du bakker ud fra en parkeringsplads og har ringe udsyn. Systemet Blind Spot Information advarer dig, hvis det registrerer køretøjer, som skjules af din blinde vinkel. Den adaptive fartpilot er til stede for at gøre kørslen mindre stressende. Indstil din ønskede hastighed hvorefter den adaptive fartpilot tilpasser sig en forudindstillet afstand til det forankørende køretøj. Hvis sensorerne registrerer langsommere trafik længere fremme, sænker din Transit Custom automatisk farten. Når trafikken igen bevæger sig, sættes farten atter op til den forvalgte hastighed. 

Alle de ovenstående funktioner er ekstraudstyr

SYNC 3. For en problemfri oplevelse uden hænder

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan også bruge berøringsskærmen i farver på 8" med knibe- og strygebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Teknologien opretter også forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone. Live Traffic kan også hjælpe dig med at undgå trafikpropper. Og du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten."

Ford SYNC 3 touchscreen
New Orange Ford Transit Custom open rear doors with storage solutions

Al den plads, du har brug for

Lastrummet i Transit Custom er enestående: Det kan nemt fragte almindelige 8' x 4' plader, der lægges fladt på gulvet, tre europaller og, takket være dens unikke gennemgående lastrum, genstande på op til 3,4 m (L2). Varebilen tilbyder et lastrum på i alt seks kubikmeter – og det er blot versionen med kort akselafstand (L1). Den lange akselafstand (L2) tilbyder 6,8 meter. Transit Custom har endvidere den bredeste skydedør til pålæsning i siden blandt alle varebiler af samme type, og skydedøren omfatter en ny kontrolmekanisme, som sørger for, at den forbliver åben under pålæsning.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top