Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Transit Custom PHEV

NY FORD TRANSIT CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Den nye avancerede Transit Custom plug-in hybrid (PHEV) er bygget til det formål at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt end nogensinde.

Ny Ford Transit Custom PHEV oversigtbillede

Fremtidens erhvervskøretøj

Den nye avancerede Transit Custom plug-in hybrid (PHEV) er bygget med det ene formål at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt end nogensinde før. Den avancerede, elektriske drivlinie kan oplades og kører kun på el-drevet motor på kortere ture. Med hjælp fra 1.0 liter EcoBoost-motoren, der har vundet flere priser, kan varevognen præstere enestående effektivitet på længere ture. Transit Custom Plug-in Hybrid hjælper med at reducere forureningen i dit lokalområde og giver dig den fleksibilitet, kapacitet og afhængighed, som du forventer af en Ford Transit Custom.

Kom endnu længere for mindre

Når den nye Transit Custom Plug-in Hybrid er fuldt opladet, kan den køre mere en 48 kilometer på elmotoren alene. Den er ideel til de korte ture i byen, der normalt resulterer i lav effektivitet og flere penge brugt på brændstof. På længere ture hjælper 1.0 liter EcoBoost-motoren med at forlænge varevognens rækkevidde - ved at arbejde med regenererende bremsning til at oplade batteriet. Når den er tilstrækkeligt opladet, kan du skifte tilbage til kun at kører elektrisk, og dermed spare penge og reducerer forureningen.

Ny Sølvfarvet Ford Transit Custom PHEV set fra siden
Ny Orange Transit Custom PHEV varerum

Stor varerums kapacitet

Den nye Transit Custom Plug-in Hybrid sørger for reducerede udledninger uden at gå på kompromis med de funktioner, der gør Transit Custom til landets foretrukne varebil. Med op til seks kubikmeter varerum kan varevognen uden besvær transportere spånplader eller tre europaller på gulvet. Og med den bredeste skydedør til pålæsning sammenlignet med andre varebiler af samme type passer den nye Transit Custom Plug-in Hybrid perfekt til at transportere varer rundt i byen så effektivt som muligt. Med en maksimal total nyttelast på op til 1.530 kg (H1)/1.481 kg (H2) for den korte akselafstand (SWB) og maksimale nyttelast på op til 1.447 kg (H1)/1.395 kg (H2) for den lange akselafstand (LWB) er Transit Custom Plug-in Hybrid stadig i stand til at transportere tunge læs.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top