Home > Fremtidige modeller > Ny Ford Transit Van

NY FORD TRANSIT - KOMMER I 2019

Smartere, endnu mere brugbar, tilsluttet teknologi. Mere kraftfulde og effektive motorer. Et slående nyt design. Og vigtigst af alt, forbedring af ladkapaciteten. Dette er den nye Ford Transit.

Intelligens og råstyrke

Den nyeste Ford Transits eksteriør giver det ikoniske design et nyt look. Indvendigt har den intelligent udformede kabine et nyt instrumentpanel og giver dig en række avancerede teknologier lige ved hånden.

Ny Ford Transit Van kører på vejen

Avanceret ny motorteknologi

Med en række avancerede næste generations 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Med fire motorer til rådighed, der tilbyder op til 185 HK og 415 Nm moment, kan du helt sikkert finde den, der opfylder dine specifikke behov. Uanset hvilken én du vælger, opfylder hver motor også de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder. Varebilen er endda tilgængeligt som hybrid-elektrisk bil (mHEV) for endnu større brændstoføkonomi og reducerede CO2-emissioner.

Hjælper dig til at arbejde mere optimeret

Den nye Ford Transit er fyldt med avanceret teknologi. Alt sammen for at hjælpe dig med at arbejde endnu mere effektivt. Blandt andet Blind Spot-informationssystemet og Cross Traffic Alert, der begge er designet til at advare dig om andre trafikanter, når du skifter bane eller bakker. Aktiv parkeringshjælp gør det nemmere at parkere din varevogn. Og den nye, intelligente, tilpasningsdygtige fartpilot hjælper med at gøre lange ture på motorvejen mindre trættende og mere økonomiske. Der er endda et nyt højtsiddende bakkamera med spots og front wide-view kamera, så du kan altid se, hvad der foregår omkring din varevogn.

Ny Ford Transit Van
Ny Ford Transit Van kabine med FordPass Connect

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang er den nye Transit tilgængelig med et FordPass Connect-modemModem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G Wi-FiWi-fi-hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtidSYNC 3 leveret direkte til din bils navigationssystem. Når den kombineres med FordPass-appen på din telefon, vil du kunne tjekke, om du huskede at låse dørene, og låse dem eller låse dem op på fjernbetjeningen. Du kan endda se din varevogns placering på et kort - så du ikke behøver at bekymre dig om at glemme, hvor du parkerede, når du er et sted, du ikke kender.

Den nye Ford Transit ladvogn.

Den nye Ford Transit ladvogn er den ultimative, hvad angår Transit-fleksibilitet. Det valgte donorkøretøj kan tilpasses til brug som en flad seng, vipper, kølekøretøj og meget mere. Uanset dine unikke krav er dette den barskeste, mest pålidelige og mest holdbare Transit ladvogn nogensinde.

Ny Ford Transit Chassis Cab
Ny Ford Transi bus

Den nye Ford Transit minibus

Den nye Ford Transit minibus har plads til op til 18 personer, der kan sidde med komfort og stil. Og udvalgte bagsæder kan fjernes, så du får alsidig plads til ekstra last, når det er nødvendigt.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top