Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Fremtidige modeller > Nye Ford Edge

DEN NYE FORD EDGE

KOMMER I 2018

Ford Edge red front grille with pedestrian near by

Særpræg - til dig

Atletisk. Tillidsfuld. Slående. Den nye Edges udvendige design har en ubenægtelig tilstedeværelse. Det intelligente og ultramoderne design giver en mere strømlinet, skulpturel og muskuløs form. Detaljer som et slankere, bredere frontgitter og nye baglygter sikrer en bedre formidling af bilens spændende præstation og naturlige, sporty look. Mens nye forlygter, tågelygter og kofangere medfører et slående, dominerende ansigt og projicerer en selvsikker tilstedeværelse på vejen. Nye lygter til dagskørsel er en markant tilføjelse og de imponerende 20 tommers aluminiumfælge fuldender billedet.

Kabinen: en koncertsal

Vær klar til at opleve B&O PLAY, en rig og kraftig lytteoplevelse gennem et lydsystem på 1000 W. Opsætningen med 12 højttalere har højtydende surround-højttalere i D-søjlerne. Og B&O PLAYs akustikkyndige specialister har specifikt designet og udviklet denne avancerede teknologi til Edgen. Faktisk er systemet tunet og optimeret til kørsel under forskellige vejforhold. Du vil opleve en uafbrudt høj lydkvalitet, uanset hvilket terræn, du bliver udsat for. For at øge udbyttet af den sofistikerede atmosfære inde i kabinen er ruderne udformet af lamineret glas. Active Noise Control er også designet til at dæmpe al uønsket støj, hvilket giver en virkelig fornemmelse af ro, når du kører.

Ford Edge B&O PLAY music concert with lights
Ford Edge front interior man driving at steering wheel

Smartere på alle områder

Den nye Edge er udstyret med en misundelsesværdig liste af teknologi og funktioner, herunder SYNC 3 med stemmestyring og berøringsskærm. En trådløs opladermåtte holder din smartphone opladt. Og det er endnu mere praktisk, når du med FordPass Connect Modem kan etablere forbindelse til internettet og forvandle din bil til et WiFi-hotspot for op til ti enhederSYNC 3 Wi-Fi hotspot. Den aktive fartpilot med Stop & Go justerer automatisk fartpilotens hastighed ud fra den forankørende bil. Hvis trafikken går i stå, standser motoren automatisk og starter igen, når trafikken atter flyder. Systemet kan endda genkende hastighedsskilte og justerer din fartpilots hastighed i overensstemmelse hermed. Steering Assist kan også hjælpe dig til at holde banen. Og en række avancerede diesel-drivaggregater inkluderer nu en 2,0-liter EcoBlue-motor. Foruden at levere op til 238 HK og et moment på 500 Nm er den designet til at maksimere effektiviteten.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top