SÅDAN KONFIGURERER DU ANDROIDAUTO PÅ SYNC 3

Tilslut din smartphone til SYNC 3 med AndroidAuto. Med denne funktion kan du få adgang til og styre dine foretrukne smartphone-apps ved hjælp af stemmekommandoer.

Android Auto in a Ford car
  • Med Android Auto kan du styre dine smartphone-apps ved hjælp af SYNC 3

Sådan konfigurerer du det:

Du skal have bilen parkeret med håndbremsen trukket eller i frigear

Tryk på ikonet "Indstillinger" på funktionslinjen.

Tryk på "Android Auto-præferencer"

Vælg "Aktivér Android Auto".

Slut din smartphone til en USB-port.

GODT TIP

Din telefon skal være kompatibel med SYNC 3 og køre Android 5.0 (Lollipop) eller nyere. Du skal også bruge den nyeste version af Android Auto-appen, der er downloadet på din telefon.

Du får vist en pop op-meddelelse på din SYNC 3-berøringsskærm.

Tryk på "Fortsæt"

Tryk på "Acceptér" for at acceptere vilkår og betingelser.

Datatakster kan gøre sig gældende

Acceptér vilkår og betingelser på din telefon

Der vises muligvis endnu en pop op-meddelelse, der beder dig om at aktivere nødhjælpen.

GODT TIP

Efter den indledende opsætning opretter din telefon automatisk forbindelse til Android Auto, når den tilsluttes en USB-port.

Nu kan du få adgang til telefon, sms'er, musik, Google Maps og meget mere.

Hvis du vil foretage opkald, skal du bruge stemmeaktiveringsknappen...og tale med Google, ligesom på din telefon

Det var det. Du kan nu bruge Android Auto med SYNC 3

Har du nogle spørgsmål?

Se i instruktionsbøgerne, eller kontakt din Ford-forhandler. De vil med glæde hjælpe dig.

RELATEREDE VIDEOER

SYNC 3 Software Updates

SÅDAN FÅR DU AUTOMATISKE SOFTWAREOPDATERINGER TIL SYNC 3

Sørg for, at SYNC 3 er hurtig, effektiv og pålidelig ved at holde den opdateret med den nyeste software. Find ud af, hvordan du får automatiske softwareopdateringer til SYNC 3 via wi-fi.

Embedded display with new features

SÅDAN BRUGER DU DE NYE FUNKTIONER I SYNC 3 (DD/MM/ÅÅÅÅ)

Vi har for nylig opdateret SYNC 3, forbedret vores eksisterende funktioner og tilføjet et par nye. Se denne video for at komme i gang med vores brugervenlige stemmestyring, kraftigere navigationssystem og den smarte AppLink.

How to pair your phone with SYNC3

SÅDAN FÅR DU RUTEVEJLEDNING VED HJÆLP AF SYNC 3-NAVIGATION

Med SYNC 3 kommer du hurtigt og problemfrit frem til din destination ved hjælp af Navigation. Se denne video for at få mere at vide om, hvordan du bruger systemet til at få vejledning, live traffic-opdateringer og meget mere.