SÅDAN BRUGES FJERNFUNKTIONERNE MED FORDPASS CONNECT

Forbind din FordPass-app til FordPass-modemet i din bil, og du kan låse og låse bilen op hvor som helst fra og bruge et udvalg af fjernfunktioner.

How to use remote features with FordPass Connect
 • Nu kan du og din Ford være forbundet uden problemer, hvor end du er. Fordi når du forbinder FordPass-appen til FordPass Connect-modemet i din bil, kan du aktivere en række funktioner, der er designet til at gøre din rejse lettere.

  En af funktionerne giver dig mulighed for at bruge din telefon til at fjernlåse din bil og låse den op, hvor som helst fra. Dette hjælper dig med at dobbelttjekke, om din bil er låst, og endda give nogen adgang til den, selvom du er et andet sted.

  Sådan bruges det.

  • Sørg for, at du har aktiveret dit modem, og at datadeling også er slået til. Din Ford-forhandler kan hjælpe dig, hvis du ønsker det.
  • Hvis du er usikker, kan du trykke på FordPass Connect-flisen på din SYNC 3-skærm. Tryk derefter på "Forbindelsesindstillinger" og slå "Bildata og Fjernkontrol" til.
  • Åbn derefter FordPass-appen på din smartphone, tryk derefter på "lås"-knappen og hold den nede.
  • Efter et øjeblik vil bilen låse. Og det betyder ikke noget, hvor langt væk du er fra den.
  • Du kan også fjernoplåse den. Med FordPass-appen åben skal du bare klikke på knappen "lås op" og holde den nede. Det er en brugbar funktion, hvis du gerne vil lukke din ven, familiemedlem eller kollega ind i bilen, før du er der.
  • Du kan endda fjernstarte din forbundne bil, hvis den har automatgear. Og det betyder, at du kan aktivere Quickclear til opvarmning af forrude, sæder og rat.

  Så let er det at låse eller låse bilen op hvor som helst fra. Men hvis der er noget, du er usikker på, kan du bare kontakte din Ford-forhandler.

  Og hvis du synes, at denne video er brugbar, kan du se flere i serien "Sådan...": Den er udviklet til at hjælpe dig med holde din Ford i topform og få det bedste ud af de mange funktioner. Få mere at vide her.

RELATEREDE VIDEOER

Hand holding a mobile phone with FordPass application

SÅDAN AKTIVERER DU DIT FORDPASS CONNECT-MODEM

FordPass Connect giver adgang til en række brugbare funktioner, herunder 4G LTE wi-fi til op til 10 enheder. Denne video viser dig, hvordan du parrer den med din FordPass-app.

Ford S-MAX side view

SÅDAN UDFØRES EN PRIMÆR NULSTILLING I FORDPASS-APPEN

Vi anbefaler, at du udfører en primær nulstilling, hvis du planlægger at sælge din bil, har købt en brugt Ford privat, eller hvis du har brug for at fjerne din bil fra en anden FordPass-konto. Sådan gør du det.

Add Your VIN Number

SÅDAN FØJER DU ET STELNUMMER TIL DIN FORDPASS-APP

Tilføjelse af et stelnummer (VIN) til FordPass-appen vil hjælpe dig med at holde dig på toppen af garantien, bestille en service og kontrollere advarsler om bilens tilstand. Sådan tilføjer du dit stelnummer til din FordPass.