SÅDAN BRUGER DU LIVE TRAFFIC MED FORDPASS CONNECT

For eksempel leverer Live Traffic opdaterede trafikoplysninger direkte til dit SYNC 3-navigationssystem. Sådan bruges det.

Ford cars in a traffic
  • FordPass Connect er et modem, der indbygget i bilen. Det aktiverer et udvalg af funktioner, der er designet til at gøre din køreoplevelse lettere og mere behagelig end nogensinde før.

For eksempel leverer Live Traffic opdaterede trafikoplysninger direkte til dit SYNC 3-navigationssystem. Teknologien tilpasser derefter din anbefalede rute baseret på trafikforholdene, så du kan komme frem mere afslappet og til tiden.

Sådan bruger du det:

• Sørg for, at du har aktiveret dit modem, og at datadeling også er slået til.
    • Hvis du er usikker, kan du trykke på FordPass Connect-flisen på din SYNC-skærm. Tryk derefter på "Forbindelsesindstillinger", og slå "Lokation" og "FordPass Connect Live Traffic" til.
    • For at indtaste en destination skal du trykke på "Navigation" på din SYNC 3-skærm, derefter "Destination" på venstre side af kortskærmen.
    • Indtast nu en destination ved at bruge tastaturet og tryk "Søg". Den bedste rute vil blive indlæst på din SYNC-skærm.
    • Du kan også se andre brugbare oplysninger, som f.eks. rejsetid og trafikpropper.
    • Systemet dækker alle større og mindre veje. Derudover leverer det trafikopdateringer i realtid og omdirigerer dig for at undgå køer. Så fra nu af kan du ankomme mere afslappet og til tiden.

Så nemt er det at anvende Live Traffic fra FordPass Connect. Men hvis der er noget, du er usikker på, kan du bare kontakte din Ford-forhandler.

Og hvis du synes, at denne video er brugbar, kan du se flere i serien "Sådan...": Den er udviklet til at hjælpe dig med holde din Ford i topform og få det bedste ud af de mange funktioner. Få mere at vide her.

RELATEREDE VIDEOER

Hand holding a mobile phone with FordPass application

SÅDAN AKTIVERER DU DIT FORDPASS CONNECT-MODEM

FordPass Connect giver adgang til en række brugbare funktioner, herunder 4G LTE wi-fi til op til 10 enheder. Denne video viser dig, hvordan du parrer den med din FordPass-app.

Ford S-MAX side view

SÅDAN UDFØRES EN PRIMÆR NULSTILLING I FORDPASS-APPEN

Vi anbefaler, at du udfører en primær nulstilling, hvis du planlægger at sælge din bil, har købt en brugt Ford privat, eller hvis du har brug for at fjerne din bil fra en anden FordPass-konto. Sådan gør du det.

Add Your VIN Number

SÅDAN FØJER DU ET STELNUMMER TIL DIN FORDPASS-APP

Tilføjelse af et stelnummer (VIN) til FordPass-appen vil hjælpe dig med at holde dig på toppen af garantien, bestille en service og kontrollere advarsler om bilens tilstand. Sådan tilføjer du dit stelnummer til din FordPass.