SÅDAN UDFØRES EN PRIMÆR NULSTILLING I FORDPASS-APPEN

Vi anbefaler, at du udfører en primær nulstilling, hvis du planlægger at sælge din bil, har købt en brugt Ford privat, eller hvis du har brug for at fjerne din bil fra en anden FordPass-konto. Sådan gør du det.

Ford S-MAX side view
  • Vi anbefaler, at du udfører en primær nulstilling, hvis du planlægger at sælge din bil, har købt en brugt Ford privat, eller hvis du har brug for at fjerne din bil fra en anden FordPass-konto. Sådan gør du:

• For biler med SYNC 3, start med at gå til fanen Indstillinger.
    • Vælg "Generelt".
    • Rul derefter ned, og tryk på "Nulstil".
    • Og til sidst, tryk på "Primær nulstilling".
    • Du vil blive bedt om at bekræfte.
    • Tjek, at din telefon ikke er tilsluttet, og tryk derefter på "Fortsæt".
    • Nulstillingen tager et par minutter, mens din bil opretter forbindelse til netværket.
    • Når skærmen genstarter, vil du blive spurgt, om du vil tilslutte din bil.
    • Vælg "Ja."
    • Nu er din primære nulstilling gennemført, og du kan konfigurere FordPass med din bil.

Processen er lidt anderledes, hvis du har en ældre version af SYNC. Sådan udfører du en primær nulstilling på en ældre version af SYNC:

• Tryk først på "Indstillinger".
    • Brug derefter drejeknappen til at vælge "Generelt".
    • Rul ned for at vælge "Primær nulstilling".
    • Du vil blive bedt om at bekræfte. Vælg "Fortsæt".
    • Nulstillingen tager et par minutter, mens din bil opretter forbindelse til netværket.
    • Når skærmen genstarter, vil du blive spurgt, om du vil tilslutte din bil.
    • Vælg "Ja."
    • Nu er din primære nulstilling gennemført, og du kan konfigurere FordPass med din bil.

Kontakt din Ford-forhandler, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Og hvis du synes, at denne video er brugbar, kan du se flere i serien "Sådan...": Den er udviklet til at hjælpe dig med at få det bedste ud af både FordPass og FordPass Connect.

RELATEREDE VIDEOER

Hand holding a mobile phone with FordPass application

SÅDAN AKTIVERER DU DIT FORDPASS CONNECT-MODEM

FordPass Connect giver adgang til en række brugbare funktioner, herunder 4G LTE wi-fi til op til 10 enheder. Denne video viser dig, hvordan du parrer den med din FordPass-app.

Ford cars in a traffic

SÅDAN BRUGER DU LIVE TRAFFIC MED FORDPASS CONNECT

For eksempel leverer Live Traffic opdaterede trafikoplysninger direkte til dit SYNC 3-navigationssystem. Sådan bruges det.

Add Your VIN Number

SÅDAN FØJER DU ET STELNUMMER TIL DIN FORDPASS-APP

Tilføjelse af et stelnummer (VIN) til FordPass-appen vil hjælpe dig med at holde dig på toppen af garantien, bestille en service og kontrollere advarsler om bilens tilstand. Sådan tilføjer du dit stelnummer til din FordPass.